17 pro max mi s25 ultramı

Reaksiyon skoru
14
sizce hangi cihazi alayım gundlık bır kullanıcıyım sosyal medya maks oynıcagım oyun clash of royele bırde video çekerım genelde genış açı ikisi arasında kararsız kladım s25t ultra ıçın gece vıdeo çekımı suratı sım sıyah yapıyor dıyorlar ön kamerada 17 pro maxde çızılıyor dıyorlar

17promax senin kullanım tercihine uygun. Geniş açı kullanacaksın sonuçta ama gece büyük beklentin olmasın genişten.

sırf yapay zeka için bile s25 ultra alır geçerim iphone geleceğin nokiası.

sizce hangi cihazi alayım gundlık bır kullanıcıyım sosyal medya maks oynıcagım oyun clash of royele bırde video çekerım genelde genış açı ikisi arasında kararsız kladım s25t ultra ıçın gece vıdeo çekımı suratı sım sıyah yapıyor dıyorlar ön kamerada 17 pro maxde çızılıyor dıyorlar
17 pro max

S25 ultra al aradaki 17 pro max in ,fiyat farkına değecek bir özelliği yok her türlü s25 ultra daha iyi

sırf yapay zeka için bile s25 ultra alır geçerim iphone geleceğin nokiası.
hocam s25u alınca ne gibi özelliklerinden faydalanacaksın AI tarafından?

ben 17pmx kullanıyorum nesne silmek için google fotoğraflar kullandım, samsunga özel olupta şunu yapıyorum arada bi hayatımı kurtarıyor dediğiniz AI nedir merak ediyorum

Konuya cevap olarak s25u almanı öneririm şuan server kayıtlarıda açıldı cihaz ortalama 50-55bin tl arasına geliyor. 300dolar kayıt masrafı var diye biliyorum.

ben 17pmx kullanıyorum nesne silmek için google fotoğraflar kullandım, samsunga özel olupta şunu yapıyorum arada bi hayatımı kurtarıyor dediğiniz AI nedir merak ediyorum

Konuya cevap olarak s25u almanı öneririm şuan server kayıtlarıda açıldı cihaz ortalama 50-55bin tl arasına geliyor. 300dolar kayıt masrafı var diye biliyorum.
kuzneımde s25 ultra vear on kamerasında geçe ççekımı berbart otesı sımsıyah guvenlıkm kamerası dah net yanı

xiaomi 17 ultra

kuzneımde s25 ultra vear on kamerasında geçe ççekımı berbart otesı sımsıyah guvenlıkm kamerası dah net yanı
video çekiminde ve gece çekiminde iphone şuan çok iyi. Huaweide kısıtlama olmasa şuan iphoneden daha iyiydi.
Fotoğraf çekiminde çin telefonları çok iyi çekiyor vivo 300x ultra falan fakat arayüz konusunda kötüler.

Gerçi elite işlemci çıktıktan sonra elite işlemci kullanan telefonların arayüzde kasma yaşadığını hiç sanmıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,412
Üyeler
186,888
Son üye
arazhzhara25
Geri