IEM kulaklık önerisi 1500 tl yurt içi veya yurtdışı

Aklımda truthear gate, moondrop chu 2, tangzu waner sg 2, 7hz zero 2 ve kz vader var(temudan). Sizce hangisi alınabilir.

Daha çok rock ve metal dinliyorum. Bassların parlamasına gerek yok hissetmem yeterli, elektro gitar ve vokaller ön planda olsun istiyorum ama baş ağrıtacak kadar yüksek de olmasınlar.

Oyun için kullanacağımı çok sanmıyorum belki F1 oynarken kullanırım

Yanına cx31993 lü bir dönüştürücü de almayı planlıyorum o yüzden bütçeyi bu kadar yapabiliyorum max.
https://www.elitmuzik.com.tr/kz-zsn...WjVNbS_AceqOrAfHQYeDzOYdEUiIYiWAaApWtEALw_wcB
bundan kullanıyorum baya memnunum

Kz markası için aklımda Vader modeli var aslında. Tam istediğim müzik tarzına uygun gibime geliyor ama emin de değilim. Fiyat performans olarak çok iyi duruyorlar ama ne kadar tatmin edeceklerini bilmiyorum.
Kz alınacaksa fiyatı düşükken vader balanced alınabilir. Aliexpress yeni hesap + oyun kredileriyle çok uyguna geliyor.
Arada denk gelirse gk kunten gönderime açılıyor geçen hafta ilk indirim 250 normal 550-600 civarına vardı ama şu an kapalı.
Aksesuar açısından Tangzu waner 2 tercih edilebilir sancai balanced tips ile geliyor. hafif kulaklık, kablosu kzden iyi. Vokaller önde parlak tonu var. Sesi biraz yükseltince rahatsız edebiliyor.

Hocam waner 2yi çok düşündüm ama en son Chu 2'de karar kıldım. Belki denemek için yine de alabilirim ama özellikle eartipler için çok mantıklı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Audio Fall

Ucuzken Vader balanced siparişi de çekebilirim aslında

Hocam waner 2yi çok düşündüm ama en son Chu 2'de karar kıldım. Belki denemek için yine de alabilirim ama özellikle eartipler için çok mantıklı.

@Audio Fall

Ucuzken Vader balanced siparişi de çekebilirim aslında
Hocam giriş seviyesi birkaç iem almak yerine indirim bekleyip biraz daha iyisini almak daha güzel olur. Eq ayarı yaparak nasıl bir ton sevdiğine bakıp ona göre seçim yaparsın.
Chu 2 için de birkaç silika jel paketiyle hava almayacak kap ayarlarsan iyi olur hocam, metal iem nemden etkilenebiliyor.

Hocam giriş seviyesi birkaç iem almak yerine indirim bekleyip biraz daha iyisini almak daha güzel olur. Eq ayarı yaparak nasıl bir ton sevdiğine bakıp ona göre seçim yaparsın.
Chu 2 için de birkaç silika jel paketiyle hava almayacak kap ayarlarsan iyi olur hocam, metal iem nemden etkilenebiliyor.
Hocam içimden çıkan taşıma çantasının içine bi tane silica jel koyup orada saklıyorum sorun olur mu?
Tavsiyeniz için sağ olun hocam. Beğendiğim ses karakterine göre size tekrardan danışabilir miyim

Hocam içimden çıkan taşıma çantasının içine bi tane silica jel koyup orada saklıyorum sorun olur mu?
Tavsiyeniz için sağ olun hocam. Beğendiğim ses karakterine göre size tekrardan danışabilir miyim
Hocam o şekilde silika jel kapasitesini çabuk doldurur. Uygun fiyatlı olarak hava almaz erzak kapları iş görüyor. Kapağının kenarları lastik gibi olanlar var, sızdırmaz. İnternette 6'lı-10'lu set satıyorlar ama 40-50 liraya tekli ya da üçlü satılıyordu marketlerde.
Arada sırada silika jeli de değiştirirsen iyi olur hocam.

Son düzenleme:
Hadi be, elua ultra indirime girmiş. 30.dolardan 5 indirimle 25e almıştım şimdi 21e geliyor. Sağlık olsun neyse

Üstüne şimdi bir de kiwi ears attiva için 2 al 1 öde kuponu verdi ama buraya gelmiyor. Acaba sorsam indirim kuponuna çevirirler mi ki ya
Elua ultra nasıldır? Chu 2'den farkları fazlası ne

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,653
Üyeler
186,924
Son üye
Crowley37
Geri