Çözüldü✓ Kulaklık Tavsiyesi 7.1 Bütçe 3500 TL

bende almayı düşünüyorum siyah renki 3200 tl civarı
3bin tlden buldum ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben logitech g435 almayi dusunuyorumda beyaz alasim var 2kat fiyat artiyor araya
bizzat mediamarktdan denedim kulaklığı gerçekden berbat ama tabi kullanıcıdan kullanıcıya değişir kulak pedleri ve kullandıkları plastik çok kötü ayırca kafaya çok baskı yapıyor

3bin tlden buldum ben

bizzat mediamarktdan denedim kulaklığı gerçekden berbat ama tabi kullanıcıdan kullanıcıya değişir kulak pedleri ve kullandıkları plastik çok kötü ayırca kafaya çok baskı yapıyor
amazonda olan değil mi

valla hangisine baksam bi sorun var hepsinde ne alacağımı bende çözemedim.
bende aynı nedenden dolayı forumları geziyorum her birisinden bir sorun çıkıyor nova 3 kullandım nova 5 kulllandım ama ses kasamıyorsun neredeyse çok az geliyor sesler ara ara mikrofon kafayı yiyo robota dönüyorsun garipti açıkcası iade ettim ikisinide

sitede yok hangisi

Mchose x9 fp baya kablosuz stokta yok ama gamingentr de beklersen iyi seçenek birde mchose v9 pro var
s9 pro dan farkı ne tam olarak

mchose v9 pro o fiyat bandında en iyilerinden biri. aldım alalı 20 gün geçti daha geldiği gibi şarj bile etmedim. halen kullanıyorum cidden fenasal bir şey.

aynı zamanda mchosenin g75 pro klavyesi ve a5 ultra mousesini de kullanıyorum aşırı memnun olduğumu dile getirmek isterim.

Geri