Ahmet Muhsin
80+
- Reaksiyon skoru
- 31
Ben logitech g435 almayi dusunuyorumda beyaz alasim var 2kat fiyat artiyor araya
3bin tlden buldum benbende almayı düşünüyorum siyah renki 3200 tl civarı
bizzat mediamarktdan denedim kulaklığı gerçekden berbat ama tabi kullanıcıdan kullanıcıya değişir kulak pedleri ve kullandıkları plastik çok kötü ayırca kafaya çok baskı yapıyorBen logitech g435 almayi dusunuyorumda beyaz alasim var 2kat fiyat artiyor araya
amazonda olan değil mi3bin tlden buldum ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bizzat mediamarktdan denedim kulaklığı gerçekden berbat ama tabi kullanıcıdan kullanıcıya değişir kulak pedleri ve kullandıkları plastik çok kötü ayırca kafaya çok baskı yapıyor
evet fakat henüz ne alacağıma karar veremedimamazonda olan değil mi
valla hangisine baksam bi sorun var hepsinde ne alacağımı bende çözemedim.evet fakat henüz ne alacağıma karar veremedim
bende aynı nedenden dolayı forumları geziyorum her birisinden bir sorun çıkıyor nova 3 kullandım nova 5 kulllandım ama ses kasamıyorsun neredeyse çok az geliyor sesler ara ara mikrofon kafayı yiyo robota dönüyorsun garipti açıkcası iade ettim ikisinidevalla hangisine baksam bi sorun var hepsinde ne alacağımı bende çözemedim.
sesi acayip kötü haberin olsun. müzik falan dinlenmez onda ama acayip hafifBen logitech g435 almayi dusunuyorumda beyaz alasim var 2kat fiyat artiyor araya
s9 pro dan farkı ne tam olaraksitede yok hangisi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mchose x9 fp baya kablosuz stokta yok ama gamingentr de beklersen iyi seçenek birde mchose v9 pro var