ikinci el kapalı kutulara bak sahibinden letgo da 500e bulursun diye düşünüyorumf310 alıcam o zaman rahat ederim
ikinci el kapalı kutulara bak sahibinden letgo da 500e bulursun diye düşünüyorumf310 alıcam o zaman rahat ederim
f310 u 200tl ye alıcamikinci el kapalı kutulara bak sahibinden letgo da 500e bulursun diye düşünüyorum
saglamsa al geçf310 u 200tl ye alıcam
f310 u 200tl ye alıcam
kanka sağlam cihaz200 TL'YE en iyi ihtimalle tamir görmüş cihaz bulursun. Elinde patlar o d kısa sürede. Sağlam bir F310 minumum 450-500 den satılır.
kanka sağlam cihaz
bir tanıdıktan alıcamValla nereden alıyorsan söyle biz de alalım. O fiyata sağlam F310 satılabileceğini hiç düşünmüyorum
Direkt bağlandı mı yoksa uygulama ile mi bağladınız oyuna ?Geldi kullandım wwe 25 için gayet güzel f310 kullanan biri olarak daha yumuşak güzel geldi. Kalitesini zaman gostericek.
İçinden Cd çıkiyor. Direk bağlandı win 11Direkt bağlandı mı yoksa uygulama ile mi bağladınız oyuna ?
x360ce ile bağladım ben tuşları ayarlardım BF4 hariç denediğim her oyunda çalıştı BF'de niyeyse bir sapıttı belki de ben yapamadım.Direkt bağlandı mı yoksa uygulama ile mi bağladınız oyuna ?
Ürün ne gta5 ne bir başka oyunda çalışıyor iade suremde doldu sizlere tavsiyem almayın
Ben wwe 2k25 de oynuyorum. Mennunum. Sorunlu gelmiş olabilirÜrün ne gta5 ne bir başka oyunda çalışıyor iade suremde doldu sizlere tavsiyem almayın