Valorant skin önerisi

umut46122

80+
Reaksiyon skoru
13
daha bugün 8900 vp aldım seri tetik şerif yada anomali şerif istiyorum ikisi arasında kaldım birde benim için en önemlisi olan bıçak. ben şahsen uzaylı avcısı bıçak istiyorum ama sonradan sıkma ihtimali var mı diye düşündürüyor özellikle ulupençe sizce ne almalıyım

tavsiyem valoya para yatırmaman. ama yatırdıysan en iyi sheriff seri tetik açık ara

daha bugün 8900 vp aldım seri tetik şerif yada anomali şerif istiyorum ikisi arasında kaldım birde benim için en önemlisi olan bıçak. ben şahsen uzaylı avcısı bıçak istiyorum ama sonradan sıkma ihtimali var mı diye düşündürüyor özellikle ulupençe sizce ne almalıyım
seri tetik daha iyidir. ama anomalinin yeri ayrı. yağmacıda sherifte çok iyi. bıçak olarak uzaylı avcısı sıkmıyor ben uzaylı avcısı ve ulupençeyi baya kullandım sıkmıyor ikiside ama ulupençe daha çok renkli ve animasyonlu fiyatlar aynı sanırım birini alacak olsam ulupençeyi tercih ederdim

seri tetik daha iyidir. ama anomalinin yeri ayrı. yağmacıda sherifte çok iyi. bıçak olarak uzaylı avcısı sıkmıyor ben uzaylı avcısı ve ulupençeyi baya kullandım sıkmıyor ikiside ama ulupençe daha çok renkli ve animasyonlu fiyatlar aynı sanırım birini alacak olsam ulupençeyi tercih ederdim
bu mesajı attığım gün mağazaya yağmacı şerif gelmişti yağmacı vandal olduğu için almadım bitiriş sesi ve animasyonu kötü bence

Bıçakda faz koruyucuya bayılıyorum bana göre en iyi bıçak. Sherifftede seri tetik güzeldir döndürüp döndürüp one tap denersin :D Iyon Sheriffte sade şık ve hoş bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,577
Üyeler
187,358
Son üye
HercuLess
Geri