🔥İndirim Machenike K1 Membran RGB Klavye 398TL !!!

Aula f75 var. laptop kullanıyorum aldığımdan beri 2 kere açmışımdır kutuyu masa olmadığından.Sessizlik için almak geldide masa yokk...

4-6 kişilik Yemek masası al, en f/p masa onlar.

para olsa bu aralar :S birde koyacak yer koltuk var 3lü onu ççıkarmam lazım .Çıkarmadan önce para bulmam sonra masa almam çıkmaz yol.
3'lü koltuğu sat masa al 😂😂😂

Ben de aldım resmen sıfır ses tek eksik bana göre rgb tuşlardan geçse yani lazer kesim olsa harika olurdu. Havit gamenote kb904l den geçtim çok daha rahat ettim.

Klavyeler güzel arkadaşlar 3 adet daha aldım. İkisindede boşluk tuşunun alt tarafındaki plastikte bi esneme ufak bir çıtırtı var, geçme yerleri zayıf kalıyor heralde. Tuşların yazıları ok gibi dümdüz değil ama bence sorun değil.

Tek olumsuz yanı bilgisayarı kapattığında benim gibi, rgb yi kapatarak kullanıyorsanız, Her bilgisayar açılışında rgb yi tekrar tekrar kapatmanız gerekecek, Bu fiyata da bu kadar olur tabi :)

Membranlarda çoğu öyle hocam güle güle kullan
Teşekkür ederim hocam. Bir hevesle aldım manyetik switch ama inan oyunlar da hiç bir fark göremedim. Basma çekme ayarını da yaptım testler yaptım lol ve Hunt Showdown da hiç bir fark yok. Varsa bile çok milisaniyedir onu da ben fark etmedim belki rakip fark ediyordur bilemiyorum.

Teşekkür ederim hocam. Bir hevesle aldım manyetik switch ama inan oyunlar da hiç bir fark göremedim. Basma çekme ayarını da yaptım testler yaptım lol ve Hunt Showdown da hiç bir fark yok. Varsa bile çok milisaniyedir onu da ben fark etmedim belki rakip fark ediyordur bilemiyorum.
Profesyonel değilsen bu yeterli hocam bana göre

Ürünü kardeşime aldım kutudan çıkardığım an şaşırdım bu fiyata satıldığına. Profesyonel olarak oyun oynayıp düşük gecikme vs gibi takıntılarınız varsa zaten direkt mekanik almalısınız ama normal kullanım için klavye bakanlar veya ucuz klavye arayanlar kaçırmasın.
RGB modları yeterince zengin ve tamamen kapanabiliyor.
Kablosu çıkarılabiliyor. Yani kendi kablosuna zarar gelirse herhangi bir Type-C kablo takıp kullanabilirsiniz.
Beğendikten sonra bir tane de kendime aldım kenarda dursun diye.
Ofis kullanımı için de mükemmel çünkü en ufak bir çıtırtı bile çıkarmayacak kadar sessiz ve basış hissiyatı tok,rahat.
Kaçırmayın derim.
En kötü benim gibi alın kenarda dursun lazım olur. Ya da hediye edin.

İndirimli fiyatı 649TL.

KAPLAN300 kodunu yazarak ekstra 300TL indirim alabilirsiniz.

349TL üstüne kargo eklendiğinde 398TL oluyor.

Kampanya yada kod tarihi belirli mi bu arada hocam ?

Geri