🔥İndirim Uption 500e 200 cashback hediye (1000kişi)

bedo555

80+
Reaksiyon skoru
27
500 harcamaya 200tl hediye kimlik okutarak kyc yapabilirsiniz görüntülü istemiyor not:arkadaş davetine 100tl nakit hediye kod için özelden yazabilirsiniz
1000028018.webp
[]

Sürekli olan "yeni müşteri ilk harcama" kampanyası

bir şey gözükmüyor
Arkadasş davetinede ekstra 100tl hediye yazdım kod isteyenler özelden yazabilir yazdım ek olarak Linkli paylaşım yapmadan paylaşmama ragmen uyarı aldım fazla bilmediğim için spoiler yazısını bularak güncelledim bende anlamadım niye böyle oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sürekli olan "yeni müşteri ilk harcama" kampanyası
Her ay güncelleniyor ilk 1000 kişi için yeni üyelere sadece

Son günlerde herkes referal link paylaşmaya başladı bu ne iş böyle ya. İsteyen bana özelden yazabilir, şunu yapabilir, bunu yapabilir. Bence yasak olmalı. Sonuçta özelden yazmadan başka türlü nasıl yararlansın?

Son günlerde herkes referal link paylaşmaya başladı bu ne iş böyle ya. İsteyen bana özelden yazabilir, şunu yapabilir, bunu yapabilir. Bence yasak olmalı. Sonuçta özelden yazmadan başka türlü nasıl yararlansın?
kimseye zorla bir şey yaptirmiyoruz veya link atmiyoruz ortada kampanya varken haberdar ediyoruz zoruna gittiyse engelleyebilirsin

Yurtdışı kartı yerine geçen bu muydu

Sabah sabah Kate Upton diye okudum. 🥱

Bu uption bana sözleşme gönderecekti ne zaman arasam yolda geliyor dediler 2 yıl oldu daha gelmedi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,571
Üyeler
186,909
Son üye
Eskel07
Geri