bir şey gözükmüyor500 harcamaya 200tl hediye kimlik okutarak kyc yapabilirsiniz görüntülü istemiyor not:arkadaş davetine 100tl nakit hediye kod için özelden yazabilirsinizAlıntıyı görüntüle[]
Arkadasş davetinede ekstra 100tl hediye yazdım kod isteyenler özelden yazabilir yazdım ek olarak Linkli paylaşım yapmadan paylaşmama ragmen uyarı aldım fazla bilmediğim için spoiler yazısını bularak güncelledim bende anlamadım niye böyle oldubir şey gözükmüyor
Her ay güncelleniyor ilk 1000 kişi için yeni üyelere sadeceSürekli olan "yeni müşteri ilk harcama" kampanyası
kimseye zorla bir şey yaptirmiyoruz veya link atmiyoruz ortada kampanya varken haberdar ediyoruz zoruna gittiyse engelleyebilirsinSon günlerde herkes referal link paylaşmaya başladı bu ne iş böyle ya. İsteyen bana özelden yazabilir, şunu yapabilir, bunu yapabilir. Bence yasak olmalı. Sonuçta özelden yazmadan başka türlü nasıl yararlansın?
Evet yurtdışına para gönderme gibi durumuda varYurtdışı kartı yerine geçen bu muydu
Blurlamadim spoiler yazinca öyle oldu diğer türlü uyarı veriyorlarfotoyu niye blurladın