Konsollar gerçekten alınmaya değer cihazlar mı?

Rs.YnsV3

80+
Reaksiyon skoru
83
Merak ettim ve sadece sormak istedim, mesela gerçekten konsol alan insanlar konsoldan keyif alıyor mu? Diyelim ki PlayStation 5 almış kişiler gerçekten konsolunu seviyor ve zevk alıyor mu? Bu konsollar size konfor veriyor mu? Yoksa aldıktan bir süre sonra sarmıyor ve kenarda mı duruyor?
Bunu gerçekten merak ettiğim için sormak istedim, konsol kullanan kişilerin deneyimleri ne bu konuda? Memnun kalıyor musunuz? :D

Merak ettim ve sadece sormak istedim, mesela gerçekten konsol alan insanlar konsoldan keyif alıyor mu? Diyelim ki PlayStation 5 almış kişiler gerçekten konsolunu seviyor ve zevk alıyor mu? Bu konsollar size konfor veriyor mu? Yoksa aldıktan bir süre sonra sarmıyor ve kenarda mı duruyor?
Bunu gerçekten merak ettiğim için sormak istedim, konsol kullanan kişilerin deneyimleri ne bu konuda? Memnun kalıyor musunuz? :D
Hikayeli oyun oynamak gerçekten çok güzel oluyor. Evde sana eşlik edecek birisi de varsa çok güzel maçlar çıkıyor :)

yatarak oyun oynaamak kadar zevkli bir şey yok bunu tabi pc ile de yapabilirsin ama konsol daha kompakt neredeyse her ekrana takıp kullanabilirsin.

bir süre sonra sarmıyor işi çok değişken bir şey. Oynayabileceğin arkadaşların, kaliteli oyunların varsa kolay kolay sıkılamazsın. Özellikle Fifa serisinin kariyer modundan 5-6 saat kalkamadığım zamanları çok iyi hatırlarım. Onun dışında konsoldan bayağı memnunum. Nedenini soracak olursan eski bilgisayarımın ekran kartı çok kötüydü. (GT 730 2 GB) Steam kütüphanemde Forza Horizon 4 olmasına rağmen oynayamıyordum. Şimdi ise oyuna girmemeyi bırak kasma donma bile olmamasını çok büyük nimet olarak görüyorum.

2018den beri konsol üzerinden oyun oynarım bf serisinden hikayeli oyunlara kadar bir kere bile bilgisayarda oynasaydım bu oyunu dedirtmedi

ps1 konsolunu küçükken oynadığımı hatırlarım .Sonra ps2 cafelerde deneyim etmişimdir. PS3 oynadığımı pek hatırlamıyorum. Sonra ps4 sahibi oldum. Ve konsoldan gene memnundum. Sonra PS5 aldım .Ve ondanda çok memnunum. Ve ben pc de oynamayı hiç sevmiyorum. Zaten yeni laptop aldım. Aldığım laptop oyun için değil, günlük kullanım için laptop aldım. Neyse konsol rahatlıktır. Oyunu ister dijital alıp veya diskli alıp indirip veya bluray diskli yükleyip oynayabiliniyor.

Herkes bu soruyu sorar ve bir gün eline konsol geçer. Sonra pc toz toplamaya başlar.

Benim oyun kütüphanem konsolda daha dolu. Favori olacak bir oyunum varsa bunu konsola alırım. Örneğin Black Myht: Wukong çıkmadan önce oyunu PS Store'den almaya karar vermiştim. Lies Of P'yi çok beğendiğim için PC'den sonra PS5'e aldım.

Geri