❌İndirim Bitti! GameSir Nova HD Rumble NS PTT ASIL FATURA İSTEYİP DURUYOR

bende gönderi gümrükten çıktı diyor 30 euro üstü diyip kalma ihtimali var mı hocam

bende gönderi gümrükten çıktı diyor 30 euro üstü diyip kalma ihtimali var mı hocam
1766149934581.webp

bendeki durum buydu hocam yardımcı olur sanıyorum

sağolun hocam bende de gönderi teslim merkezinde alındı diyor kalmaz heralde gümrükte. neyse vergisi verelim bi daha da bulaşmam böyle alışverişlere
hocam gümrükte kalırsa geri alırsın parayı sadece geri dönmesini beklersin ama o da 600 lira olduğu için sıkıntı olmaz. çekinilecek bir durum yok. vergi 200tl çıksaydı kral olurdun alırken uyarmışlardı zaten. yine de 1000-1200 bandında güzel bir gamepad hem de görünüşü çok şık.

ne yazdığını paylaşabilir misin acaba
hocam sen ürünü eline aldığin için olmayabilir. ben ürünü elime almadan önce yazmıştım adamlara. üründe gelmedi zaten bana. buyur yinede
Hello

I purchased the GameSir Nova HD Rumble NS Controller for $15 from your store.

The package has arrived in my country (Turkey), but the customs office has charged an additional $15 customs tax, which is equal to the product price. This was unexpected for me.

I would like to ask:

• Can I refuse the delivery at the door and have the product returned?
  • Will there be any problem or penalty if I do not accept the package?
  • In this case, is a refund or partial refund possible?
Please let me know how we should proceed.

Thank you for your understanding.

Best regards,

hocam sen nerden takip ettin kargoyu bende şuan ptt başakşehir işyerinde diyor
valla track123'te
16 aralıkta şöyleydi
Varış noktası işlem merkezine ulaşım
Yurtdışı ithalat gümrüğüne sunuldu.

17 aralıkta baktım bi değişim olmamıştı bida bakmadım. sonra akşam 6.30da
Türkiye'deki işleme merkezinden ayrılıyor.
Yurtdışı ithalat gümrük işlemleri
olmuş onu görmedim

18 aralık sabah 6.30da da
Türkiye'deki teslimat istasyonuna ulaştı.
olmuş

öğlen pttci aradı şaşırdım ben de

valla track123'te
16 aralıkta şöyleydi
Varış noktası işlem merkezine ulaşım
Yurtdışı ithalat gümrüğüne sunuldu.

17 aralıkta baktım bi değişim olmamıştı bida bakmadım. sonra akşam 6.30da
Türkiye'deki işleme merkezinden ayrılıyor.
Yurtdışı ithalat gümrük işlemleri
olmuş onu görmedim

18 aralık sabah 6.30da da
Türkiye'deki teslimat istasyonuna ulaştı.
olmuş

öğlen pttci aradı şaşırdım ben de
şuan aynısı bende. sanırım geçerse teslim edecekler geçmezse patates olduk

Ben tebligattaki mail adresine mail attım ve cimere şikayet ettim.
Mail:
"
Sayın İlgili,

xxxxxxx barkod numaralı gönderim için tarafıma "kıymet değerinin 30 Avro üzerinde olduğu" bilgisi iletilmiştir. Ancak söz konusu ürünün gerçek satış bedeli 14.72 USD'dir ve güncel kurlara göre gümrük muafiyet/hızlı kargo sınırı olan 30 Euro'nun altındadır.
Ekte sunduğum sipariş özeti ve banka ödeme dekontundan da anlaşılacağı üzere ürünün kıymeti hatalı değerlendirilmiştir. Gönderimin detaylı beyannameye gerek duyulmaksızın, maktu vergi (yurt dışı kargo vergisi) ile tarafıma teslim edilmesini, kıymet tespitinin yeniden yapılmasını arz ederim.
(burada bilgiler,ekran görüntüleri)
"

Maile Geri dönüş olarak bunu yazdılar:
"
Merhaba,

Gönderiniz, ilgili gümrüğünüze sevk aşamasındadır. Gerekli evraklarınız ile birlikte bizzat gümrük merkezine başvurmanız gerekmektedir. Gönderi takibini, 13 haneli barkod numaranız ile www.ptt.gov.tr adresi üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

İyi çalışmalar.
"

Mail:
"
Sayın İlgili,

xxxxxxx barkod numaralı gönderim için tarafıma "kıymet değerinin 30 Avro üzerinde olduğu" bilgisi iletilmiştir. Ancak söz konusu ürünün gerçek satış bedeli 14.72 USD'dir ve güncel kurlara göre gümrük muafiyet/hızlı kargo sınırı olan 30 Euro'nun altındadır.
Ekte sunduğum sipariş özeti ve banka ödeme dekontundan da anlaşılacağı üzere ürünün kıymeti hatalı değerlendirilmiştir. Gönderimin detaylı beyannameye gerek duyulmaksızın, maktu vergi (yurt dışı kargo vergisi) ile tarafıma teslim edilmesini, kıymet tespitinin yeniden yapılmasını arz ederim.
"

"
Merhaba,

Gönderiniz, ilgili gümrüğünüze sevk aşamasındadır. Gerekli evraklarınız ile birlikte bizzat gümrük merkezine başvurmanız gerekmektedir. Gönderi takibini, 13 haneli barkod numaranız ile www.ptt.gov.tr adresi üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

İyi çalışmalar.
"
verdikleri cevaba bak şaka gibi. bende teslim almazsanız 1 hafta sonra göndericiye iade edilecek diyor.

Mail:
"
Sayın İlgili,

"

"
Merhaba,

İyi çalışmalar.
"
hangisine mail attın reis müşavirlik firmasınamı yoksa istanbulpostagumruk olanmı

Mail:
"
Sayın İlgili,

"

"
Merhaba,

İyi çalışmalar.
"
Müşavirliğe mi yazdın sen yoksa bulunduğu gümrük müdürlüğüne mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,571
Üyeler
186,909
Son üye
Eskel07
Geri