- Reaksiyon skoru
- 109
Enpara yada bi göz atın
Qnb olabilir limiti yüksek veriyor.Garanti kullanırım limitim 22k qnb 70k bir seydi.Qnb hic kullanmadım desem yeridir.Surekli arttırıyorlargaranti kesin çıkartıyorum o zaman 2. olarak ne çıkartiyim
hocam aslında her bankadan çıkartmak sadece 2 tanesini aktif kullanıp diğerlerini yerine göre verdiği avantaja göre kullanmak lazımda neyseQnb olabilir limiti yüksek veriyor.Garanti kullanırım limitim 22k qnb 70k bir seydi.Qnb hic kullanmadım desem yeridir.Surekli arttırıyorlar
O senle ilgili bi' durum, ben her işimi gayet hızlı hallediyorum.Neyi iyi hareket dökümü istiyorum maile 3 güne gelmiyor Excel formatı alamıyorum.
Estağfirullah hocam tabikide girin ben kimseninkini girmeden üye olmayın diye dedim en azından bir kişiyi girinhocam garantiyi başka arkadaşa söz verdim vallaha çıkarttırırsan benim kodu gir dedi kusura bakmayın
vakıfbank taksit konusunda çok kötü.Vakıfbank kullanıyorum memnunum
Evet qnb den para yatırıyorsun kalan işlemleri cepten hallediyorsun hiçbir ücret ödemiyorsunenpara için QNB de hallediyoruz diğer işleri değil mi
Neyi benle ilgili maili ben mi onlara atıcam sanki? Diğer işlerine bişey diyen yok zaten.O senle ilgili bi' durum, ben her işimi gayet hızlı hallediyorum.
Tek sen sorun yaşıyosun diye kötü mü oluyo uygulama?
enpara, kesıntı yapmıyoyapıkredi
garanti
akbank
ziraat
bunlardan hangisi en mantıklısı
kuveyttürk mü yoksa en para mıvakıfbank taksit konusunda çok kötü.
para gönderme alma işlemlerini kuveyytürkten hesap açıp oradan yapmanı öneririm, düz banka açarsın oradan eft havale v.s almıyor. altın hesabı konusunda da mantıklı bir yatırım v.s yapmak istediğinde.
kredi kartı olarak da en fazla puanı neyden kazanacaksan onu seç