27 yaşındayım bir garantide ben çıkarcam yakındaGaranti.Ilk giristede epey bonus veriyor.
2 yıldır üyeyeim ve kazandığım bonus yaklaşık 10 15k vardır.Özellikle bu yıl ilk üyelere totalde 8.5k bonus veriyorlardı27 yaşındayım bir garantide ben çıkarcam yakında![]()
Geçerli yerlerde kredi kartı limiti misali harcıyorsunuz.Hepsiburada ve trendyolda geçerli mesela.teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bonus olayı nasıl işliyor
Neyi iyi hareket dökümü istiyorum maile 3 güne gelmiyor Excel formatı alamıyorum.Garanti uygulama arayüzü olarak da bence en başarılı banka.
Neredeyse tüm bankaların uygulamasını kullandım ama Garanti gibisi yok.
valla geçen gün 9800x3d alacaktım bonusum olsa çok iyi fiyata geliyordu, yapamadık2 yıldır üyeyeim ve kazandığım bonus yaklaşık 10 15k vardır.Özellikle bu yıl ilk üyelere totalde 8.5k bonus veriyorlardı
Hocam garanti çıkaracaksanız size davet kodu verebilirim hem size hem bana 1000 lira bonus veriyor üye olurken davet kodu kısmına yazıyorsunuzgaranti kesin çıkartıyorum o zaman 2. olarak ne çıkartiyim
hocam garantiyi başka arkadaşa söz verdim vallaha çıkarttırırsan benim kodu gir dedi kusura bakmayınHocam garanti çıkaracaksanız size davet kodu verebilirim hem size hem bana 1000 lira bonus veriyor üye olurken davet kodu kısmına yazıyorsunuz