B650m gaming plus msi e uygun mu anlayamadım zaten soğutucu mevcut anakartım da1 adet stok var
Anakartın soğutucusunu söküp yalnızca bunu takabilirsinB650m gaming plus msi e uygun mu anlayamadım zaten soğutucu mevcut anakartım da
Bitti hemenAnakartın soğutucusunu söküp yalnızca bunu takabilirsin
Ben aldım.Sepete ekledim sepetten alıp kaçtılar![]()
Hayırlı olsun 2 gündür kaçırıyorum geçen msi spatium 560 vardı onu son anda yakaladım 8.5KBen aldım.
Msi aldıysan neden bunu da kovalıyosun hocam al satçı tayfadan mısınHayırlı olsun 2 gündür kaçırıyorum geçen msi spatium 560 vardı onu son anda yakaladım 8.5K
Yok hocam sadece 500gb ssd var elimde 1 de 1TB HDD. Ram ve ssd fiyatları ucuz diye önce diğer parçaları almıştım. Onlarda şansa uçtu gitti 2 slot var anakart ta msi işimi görecek tabii ki fakat böyle ucuz denk gelince diğer slotada almak istiyorum.Msi aldıysan neden bunu da kovalıyosun hocam al satçı tayfadan mısın![]()
Anladım hocam o zaman umarım sen de ben de denk geliriz de alırız. Bende sistem topladım sadece ssd ve ram kaldı. Bu ssd yi alabilseydim çok iyi olurdu.Yok hocam sadece 500gb ssd var elimde 1 de 1TB HDD. Ram ve ssd fiyatları ucuz diye önce diğer parçaları almıştım. Onlarda şansa uçtu gitti 2 slot var anakart ta msi işimi görecek tabii ki fakat böyle ucuz denk gelince diğer slotada almak istiyorum.