Mavi Ekran ARC A750 DURUP DURURKEN BOZULDU

Pala

80+ Silver
Reaksiyon skoru
629
Arkadaşlar bir süre sorunsuz kullandığım ekran kartına nazik ve narin bir sekilde kutusuna koydum ve o kutuuda 3 ay sürdü ancak yeniden şimdi sisteme taktiigimda giruntu alamıyorum ışıkları yanıyor görüntü yok sistem kendisinini sorunsuz Voit ediyor klavye mouse ışığı yanıp sönüyor ama görüntü yok HDMI disolay port hepsini denedim ama nafile kartı sikgiyle sildim ama yine olmadı , anakart bios guncelledim olmadi resize ar aktif ettim , eufi mod yaptim olmadi sorun ne sizce bir kart duruo dururken nasıl bozulur ?

işlemcide dahili gpu var mı ?

• Beğen
Reaksiyonlar: Pala
Arkadaşlar bir süre sorunsuz kullandığım ekran kartına nazik ve narin bir sekilde kutusuna koydum ve o kutuuda 3 ay sürdü ancak yeniden şimdi sisteme taktiigimda giruntu alamıyorum ışıkları yanıyor görüntü yok sistem kendisinini sorunsuz Voit ediyor klavye mouse ışığı yanıp sönüyor ama görüntü yok HDMI disolay port hepsini denedim ama nafile kartı sikgiyle sildim ama yine olmadı , anakart bios guncelledim olmadi resize ar aktif ettim , eufi mod yaptim olmadi sorun ne sizce bir kart duruo dururken nasıl bozulur ?
tak çıkar yapmayı dene istersen daha önce öyle yapın diye görmüştüm

işlemciden görüntü alabiliyorsan bir dener misin.

anakart, ram veya ssd bozulurken hacı ben bozulucam hazırla kendini demiyor :D birden bire bozuluyorlar işte. garanti varsa gönder yoksa kadiköydeki profix elektroniğe göster bi. isatnbulda değilsen kargoyla çalışıyorlardır.

• Beğen
Anakart üzerine buzzer tak sana hatalı olan yeri direk söyler

• Beğen
Geri