xurnashaken
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 315
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok yüzeysel konuşuyorsun benim bahsettiğim çizim detayının o kısımlar olmadığını sende biliyorsun ve mürekkebin kağıda bıraktığı iz çok kolay sexualize edilebilir böyle bir şey yok bunca hentai sitesi keyfine açılmadı (ki çocuk çizimi konusunda çizim kodlaması denen bir durum var çizimin yaşı olmasa bile çocuk olarak kodlanabilir yapı olarak). Birde "çocukları kullanalım" kısmını anlamadım o ne demek ya ? tabii kimse demicek. Bu nasıl bir bireycilik coşkusu özgürlük uğruna çocukları kötü etkileyebilcek içerikler savunuluyor. Bu ülkenin bu kadar yasaklarla boğuşmasına zaten siz sebep oluyorsunuz bunun kültürü gelişmeden dümdüz dayatıyorsunuz kontrolsüz şekilde her şeyi özgür olsun istiyorsunuz. Fetiş bile olsa kendini tanımak bile olsa kültürün tabanı olmadan devlete bunu nasıl anlatıcaksın ? Dümdüz kontrolsüz kültür geliştirilmez her şeyin giriş gelişme sonucu vardır eğer istiyorsan özgür olsun git ilk önce kültürü geliştir ve kendine çizgiler çiz. Ki burdaki sitenin bir etik çizgisi de yok japon kültürü olmasından ötürü bazı şeyler görmezden geliniyor ki kültür şoku dediğimiz bir şeyde mevcut herkesin etik anlayışı aynı değil.Kardeşim çizimler çocuk olamaz. Mürekkebin kağıda bıraktığı izi "sexualize" edemezsin. Ben iki tane daire çizince de hapise gireyim o zaman bu çocuk memesi diye. Bir çizgiyi nasıl çocuk yapacaksın buyur anlat bilelim. İçine iki küçük nokta koyunca mı olacak ? Gölgelendirme yapınca mı ? Hangi çizgiyi çektiğimde tam olarak insan oluyor? Renklendirince mi? Şalter atmış nedir dağdan mı indin? Her dinci gibi safsataya sarılmak yerine cevap vermeyi deneyebilirsin. Konuda bir tane evet çocukları kullanalım diyen bir mesaj göremedim. Kaydırmana gerek yok burası tarikatın değil alıştıysan da.
Kültür bodoslama gelişmez biraz bireyciliğine yedirebilseydin etik sınır çizmeyi de bilirdin kontrolsüz özgürlüğün zararını da bilirdin. Bir silahı kullanmanın türlü yolları vardır Kötü insan kötü amaçlara iyi insan iyi amaçlara kullanır fakat sen göz göre göre katliam yaratabilcek silahları "iyi insanlar iyiye kullanır zaten" diyerek ortalığa salar isen kötü insanların elinde büyük trajedilere yol açar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir tutkunun en önemli yapısı inşa edilen temelidir ama sen o temeli atmadan üstüne tutkuyu dikersen kaldırabilceğinden fazla ağır bir durum gerçekleştiğinde bina komple içine çöker.
Edit: bu kadar laf ettiğin için siteye girdim ve inceledim haksızlık mı ettim çizim olduğu için diye karşıma site maskotunun çocukların özel olarak giydiği bazı şeyler giydiği görüntüler çıktı açıklamak istemiyorum forum için sıkıntılı olabilir
Son düzenleme: