Asus tuf f16 fx608jh ışık sızması normal mi?

talisca1903

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
234
Sizce normal mi?

Ekler

• 5255.webp
    5255.webp
    132.1 KB · Hit: 44
  • 5257.webp
    5257.webp
    116.9 KB · Hit: 39
  • 5260.webp
    5260.webp
    224.9 KB · Hit: 41
normal sorun yok bu kadar olacak

Peki hocalarım 10 günde cihaz 2 kere siyah ekran verdi ilkinde beklemedim kapatıp açtım düzeldi ikincide güncelleme yapılıyor ekranı geldi açıldı cihaz. Başka forumda gördüm cihazın içindeki bir kablo değişmiş serviste. Benim iade hakkım var amazonda sanırım kronik gibi duruyor ne yapmalıyım acaba?

Peki hocalarım 10 günde cihaz 2 kere siyah ekran verdi ilkinde beklemedim kapatıp açtım düzeldi ikincide güncelleme yapılıyor ekranı geldi açıldı cihaz. Başka forumda gördüm cihazın içindeki bir kablo değişmiş serviste. Benim iade hakkım var amazonda sanırım kronik gibi duruyor ne yapmalıyım acaba?
İade edin hocam ilerde sorun çıkarır

hocam bios güncellemesi var onu yapın yapmadıysanız, bir de ekran kartı sürücüsünü ilk önce asusun sitesinden indirin sonra nvidia uygulamasının içinden güncelleyin.
Hocam iadeye gönderdim artık :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gamegaraj x5t alınır mı acaba?
hocam bios güncellemesi var onu yapın yapmadıysanız, bir de ekran kartı sürücüsünü ilk önce asusun sitesinden indirin sonra nvidia uygulamasının içinden güncelleyin.

Son düzenleme:
Hocam iadeye gönderdim artık :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gamegaraj x5t alınır mı acaba?
sizin içinize hiç bir şekilde sinmemiş zaten bahane arıyormuşsunuz gibi geldi bana :D

lütfen gamegaraj alın ve bu takıldığınız herşeyin daha fazlasının onda da olduğunu görün.

sizin içinize hiç bir şekilde sinmemiş zaten bahane arıyormuşsunuz gibi geldi bana :D

lütfen gamegaraj alın ve bu takıldığınız herşeyin daha fazlasının onda da olduğunu görün.
Hocam ben normal bir insana göre aşırı takıntılı biriyim maalesef. Lenovo 5050 laptopu 42ye alma imkanım vardı ama Asus tufu 50 ye aldım ve araştırdığım kadarıyla açılışta ekranın gelmemesi gibi Bi çok sorun yaşamış herkes bende 2 kere yaşadım 10 günde. Diğer forumda biriyle konuştum garantiye yollamış parça değişmişler falan.

Geri