Merdo.
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,123
Aynen öyle hocam.bence ekran kartın 5070 ti ve üseri seviyedeyse israf.
Aynen öyle hocam.bence ekran kartın 5070 ti ve üseri seviyedeyse israf.
Siz işi bilen uzman birine benziyorsunuz daha uyguna nereden alabiliriz acabaİndirim göremedim.![]()
İşi bilmeyi boş verelim, şaşı değilim. Her gün, günün en aşağı fiyatlı ürünü paylaşıp adını indirim mi koyacağız?Siz işi bilen uzman birine benziyorsunuz daha uyguna nereden alabiliriz acaba
Ben idefix üzerinden tebilon satıcısından imzamdaki 9070 xt aldım açtım kurdum çok coil whine vardı geri iade ettim sorun olmadı. sinerjidede olmaz diye düşünüyorum çünkü arada amazon var.Amazon'dan sinerji saticisindan alınca iade, degisiklik vs durumunda amazon yardimci oluyor mu? Tecrubesi olan varsa yazabilir mi?
Sinerji zaten sakat da ben genel olarak Amazon'da saticisi Amazon olmayan ürün alinca ve sorun cikinca Amazon yardimci oluyor mu yoksa "saticiyla muhatap ol" mu diyor onu mersk ediyorun. Çünkü sitede öyle bir ibare var. Saticisi amazon olmayan ürünlerde saticiyla görüşün denmiş.Ben idefix üzerinden tebilon satıcısından imzamdaki 9070 xt aldım açtım kurdum çok coil whine vardı geri iade ettim sorun olmadı. sinerjidede olmaz diye düşünüyorum çünkü arada amazon var.
amazon yardımcı olmaya çalışıyor genelde. Müşteri hizmetlerine yazınca satıcıya ilettik falan diyorlar. Yani ürüne çok zarar vermediğiniz durumlarda illaki yardımcı olurlar.Sinerji zaten sakat da ben genel olarak Amazon'da saticisi Amazon olmayan ürün alinca ve sorun cikinca Amazon yardimci oluyor mu yoksa "saticiyla muhatap ol" mu diyor onu mersk ediyorun. Çünkü sitede öyle bir ibare var. Saticisi amazon olmayan ürünlerde saticiyla görüşün denmiş.
Yakin zamanda böyle bir durumu yasayan varsa yazabilirse öğrenmiş oluruz.
Benim için en önemli şey paramla rezillik cekmemek. Bir tik düşük kalite olsun ama saticiyla ugrasmayayim sorun yasayinca. Bıktım yurdum esnafından..
link var mı hocam gigabyte daha cazip geldiamazonda cashback ile gigabyte daha mantıklı oluyor. 30 bin küsüre geliyor.
Bir ara bu firmanin sikayetleri ayyuka çıkmıştı zaten. Hatta forumlardan birinde boykot ediliyordu diye hatırlıyorum. Baya ses getirmiş bir müşteri magduriyeti vardi. Anladigim kadariyla amazon satici degilse riskli. Uzak durmali.satıcısı sinerji yazan hiçbir ürün alınmaz, arada amazon olsa bile, buradan toplu iğne bile alınmaz, rezil bir firma, aldığınız ürün sorunsuz çıkarsa ne ala, sorunlu çıkarsa mahvoldunuz demek, arkadaşım ana kart aldı, problemi çıktı iade etmek istiyor, adamlar 10 gün iade kodu vermediler iade vermesin diye, ana kart da 3500 lira yani büyük bir meblağ da değil, bir de biraz daha yüksek meblağ olsa acaba ne yapacaklar