🔥İndirim PowerColor RX 9070 XT Reaper 30.699,34 TL

Konudan biraz bağımsız bende şöyle bir açıklama buldum bunun yanı sıra zaten bu konuda şikayet çok az düzelttiler mi bilmiyorum ama açıklamanın doğru olma ihtimali yüksek . Keşke vrm ve vram soğutması dışında 9000 serisi ürünlerde ptm7950 kullansalarmış . Geri ödeme ile uyguna geldiğinden ve 3 fanlı model olduğundan gigabyte 9060 xt almaya karar verdim .

Konudaki kart da kesinlikle üzmez fiyat çok güzel . Bu kartlarda genel olarak fan eğrsi düşük hızlarda yazılım üzerinden fan hızları biraz arttırıldığında yine sessiz ve daha serin çalışıyor bende ki 9070 xt nitro+ galiba %30-35 lerde çalışıyordu manuel %50 yaptım yine de ses yok .

Amazon'dan sinerji saticisindan alınca iade, degisiklik vs durumunda amazon yardimci oluyor mu? Tecrubesi olan varsa yazabilir mi?

Amazon'dan sinerji saticisindan alınca iade, degisiklik vs durumunda amazon yardimci oluyor mu? Tecrubesi olan varsa yazabilir mi?
Ben idefix üzerinden tebilon satıcısından imzamdaki 9070 xt aldım açtım kurdum çok coil whine vardı geri iade ettim sorun olmadı. sinerjidede olmaz diye düşünüyorum çünkü arada amazon var.

Ben idefix üzerinden tebilon satıcısından imzamdaki 9070 xt aldım açtım kurdum çok coil whine vardı geri iade ettim sorun olmadı. sinerjidede olmaz diye düşünüyorum çünkü arada amazon var.
Sinerji zaten sakat da ben genel olarak Amazon'da saticisi Amazon olmayan ürün alinca ve sorun cikinca Amazon yardimci oluyor mu yoksa "saticiyla muhatap ol" mu diyor onu mersk ediyorun. Çünkü sitede öyle bir ibare var. Saticisi amazon olmayan ürünlerde saticiyla görüşün denmiş.
Yakin zamanda böyle bir durumu yasayan varsa yazabilirse öğrenmiş oluruz.
Benim için en önemli şey paramla rezillik cekmemek. Bir tik düşük kalite olsun ama saticiyla ugrasmayayim sorun yasayinca. Bıktım yurdum esnafından..

Sinerji zaten sakat da ben genel olarak Amazon'da saticisi Amazon olmayan ürün alinca ve sorun cikinca Amazon yardimci oluyor mu yoksa "saticiyla muhatap ol" mu diyor onu mersk ediyorun. Çünkü sitede öyle bir ibare var. Saticisi amazon olmayan ürünlerde saticiyla görüşün denmiş.
Yakin zamanda böyle bir durumu yasayan varsa yazabilirse öğrenmiş oluruz.
Benim için en önemli şey paramla rezillik cekmemek. Bir tik düşük kalite olsun ama saticiyla ugrasmayayim sorun yasayinca. Bıktım yurdum esnafından..
amazon yardımcı olmaya çalışıyor genelde. Müşteri hizmetlerine yazınca satıcıya ilettik falan diyorlar. Yani ürüne çok zarar vermediğiniz durumlarda illaki yardımcı olurlar.

satıcısı sinerji yazan hiçbir ürün alınmaz, arada amazon olsa bile, buradan toplu iğne bile alınmaz, rezil bir firma, aldığınız ürün sorunsuz çıkarsa ne ala, sorunlu çıkarsa mahvoldunuz demek, arkadaşım ana kart aldı, problemi çıktı iade etmek istiyor, adamlar 10 gün iade kodu vermediler iade vermesin diye, ana kart da 3500 lira yani büyük bir meblağ da değil, bir de biraz daha yüksek meblağ olsa acaba ne yapacaklar

satıcısı sinerji yazan hiçbir ürün alınmaz, arada amazon olsa bile, buradan toplu iğne bile alınmaz, rezil bir firma, aldığınız ürün sorunsuz çıkarsa ne ala, sorunlu çıkarsa mahvoldunuz demek, arkadaşım ana kart aldı, problemi çıktı iade etmek istiyor, adamlar 10 gün iade kodu vermediler iade vermesin diye, ana kart da 3500 lira yani büyük bir meblağ da değil, bir de biraz daha yüksek meblağ olsa acaba ne yapacaklar
Bir ara bu firmanin sikayetleri ayyuka çıkmıştı zaten. Hatta forumlardan birinde boykot ediliyordu diye hatırlıyorum. Baya ses getirmiş bir müşteri magduriyeti vardi. Anladigim kadariyla amazon satici degilse riskli. Uzak durmali.

Geri