2k yüksek hz monitör tavsiyesi

Furriki

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
15000
Ryzen 7500f , rtx 5070’li sistem topladım. Ağırlıklı olarak CS2 oynuyorum. 2k da hikayeli oyunların hakkını verecek düşük ms’li yüksek hz’li monitör önerir misiniz? Bütçem 10.000-15.000 bandı
Not: Araştırmalarımda bu ikisi arasında kaldım.

Ryzen 7500f , rtx 5070’li sistem topladım. Ağırlıklı olarak CS2 oynuyorum. 2k da hikayeli oyunların hakkını verecek düşük ms’li yüksek hz’li monitör önerir misiniz? Bütçem 10.000-15.000 bandı
Not: Araştırmalarımda bu ikisi arasında kaldım.
Kanka tecrübeye dayanarak bir tavsiyede bulunayım G65B kullanıyorum çok da memnunum. Curved olayı var sadece flat bir monitör değil.

Bende asus olanı düşünüyorum etrafta pek net bilgi bulamadım ama

Bu ikisi arasında kaldım kullananlar son bir yorum yapabilir mi bugün alacağım.

Not: Ağırlıklı olarak fps rekabetçi oyunlar oynuyorum.
Hocam asusun pivot özelliklisi vatanda 14600 ona da bakabilirsiniz bende bayadır bakıyorum bende Asus alacağaım gibi

Hocam asusun pivot özelliklisi vatanda 14600 ona da bakabilirsiniz bende bayadır bakıyorum bende Asus alacağaım gibi
Amazonda 9 taksit var var diye oraya baktım. Diğer modelle arasında sadece pivot özellik farkı mı var , bu attığım 8 bitken pivot 8bit+frc diye biliyorum. Net bilgilerini bulamadım ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gigabyte daha dolu gözüküyor. OC ile 320 hz çıkarınca ghosting oluyor mu kullananlar yorum yapabilir mi?

Amazonda 9 taksit var var diye oraya baktım. Diğer modelle arasında sadece pivot özellik farkı mı var , bu attığım 8 bitken pivot 8bit+frc diye biliyorum. Net bilgilerini bulamadım ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gigabyte daha dolu gözüküyor. OC ile 320 hz çıkarınca ghosting oluyor mu kullananlar yorum yapabilir mi?
https://www.vatanbilgisayar.com/asus-27-tuf-gaming-vg27aqml5a-1ms-300hz-2k-ips-gaming-monitor.html 10bit +frc yazıyordu diye hatırlıyorum dediğim modeli bu bakabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,176,560
Üyeler
186,748
Son üye
bugransnsnk
Geri