PoopKiller
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 177
Nfc Gibi Özellikleri olsun ar alanı ama aynı zamanda custom rom'a yatkın olacak
Kendi deneyimlerime göre en iyileri bu konuda xiaomi ve samsung markalı olanlar ikiside rahat baya genelde arafığın model garanti oluyor buluyorsunuz yani illaNfc Gibi Özellikleri olsun ar alanı ama aynı zamanda custom rom'a yatkın olacak
işte j7 core a10 gibi telefonlar çok kolay bende böyle normal her özelliği nfc falan ar alanı olan telefon arıyorumKendi deneyimlerime göre en iyileri bu konuda xiaomi ve samsung markalı olanlar ikiside rahat baya genelde arafığın model garanti oluyor buluyorsunuz yani illa
Redmi Note 8'in çok geniş ROM desteği var ve kamerasına 2K 60 FPS overclock bile yapılıyor.Nfc Gibi Özellikleri olsun ar alanı ama aynı zamanda custom rom'a yatkın olacak
güzele benziyor nfc si varmıRedmi Note 8'in çok geniş ROM desteği var ve kamerasına 2K 60 FPS overclock bile yapılıyor.
arka kapağı açılsa daha iyi olurduRedmi Note 8'in çok geniş ROM desteği var ve kamerasına 2K 60 FPS overclock bile yapılıyor.
m34 5g dimi? telefon çöp olmasın diye genellikle yenilere çıkarmıyorlar.Bende samsung m34 var ve ona custom rom bulamadım. Nerden bulabilirim fikri olan var mı? Yani eğer olmuyorsa bunu elden çıkarıp benzer fiyatlara ikinci elde ne önerirsiniz
Evet, birkaç ay bekledim sonunda one ui8'e yükselttim ama pişman oldum, yavaşladı telefon. Böyle crdroid gibi bi custom rom'a geçmek istedim ama buna uygun bulamadımm34 5g dimi? telefon çöp olmasın diye genellikle yenilere çıkarmıyorlar.
overclock denedinizmi?Evet, birkaç ay bekledim sonunda one ui8'e yükselttim ama pişman oldum, yavaşladı telefon. Böyle crdroid gibi bi custom rom'a geçmek istedim ama buna uygun bulamadım
Hayır açıkçası çekindim. Sonuçta yavaş da olsa çalışıyor. Overclock nasıl yapılıyor bilginiz var mıoverclock denedinizmi?
s10Nfc Gibi Özellikleri olsun ar alanı ama aynı zamanda custom rom'a yatkın olacak
önce magisk yükleyip (zip olarak) twrp den indiriyorsunuz sonrada girip otomatik yama diyip 3cpu yüklüyüp herşeyi maxliyorsunuz ve telefona bir şey olmuyor (bende olmadı sıkıntı)Hayır açıkçası çekindim. Sonuçta yavaş da olsa çalışıyor. Overclock nasıl yapılıyor bilginiz var mı