2 k da kullanacağım fps oyunu cs falan oynayacağım 7800x3d daha mantıklı geliyor öyle mi sizcede ?9700X'in ısı yalıtımı daha iyi, daha az ısınıyor. 2K'da 9700X daha yüksek performans veriyor, 7800X3D 1080p'de daha iyi.
Kac fps farki olur ?7800x3d özellikle cs-valo gibi fps oyunlarında farkını ortaya koyar
benchmarklara bakabilirsiniz net bir şey söyleyememKac fps farki olur ?
aradaki fiyat farkı 2k civarı değer kesinlikleher türlü 9700x arada ki fiyat farkına değecek fark yok
biriyle 500 fps alırsın diğeriyle 600Kac fps farki olur ?
Ben CS GO oynamıyorum ama bazı yayıncılar CS GO oynarken çözünürlük ayarlarını düşürüp o şekilde oynadıklarını görmüştüm. Bu şekilde oyunun çözünürlüğünü elle ayarlayıp düşüreceksen o zaman 7800X3D daha iyi olur.2 k da kullanacağım fps oyunu cs falan oynayacağım 7800x3d daha mantıklı geliyor öyle mi sizcede ?
benchmarklara bakabilirsiniz net bir şey söyleyemem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aradaki fiyat farkı 2k civarı değer kesinlikle
%1 fpsler arasında rekabetçi oyunlarda fark var ama çok üst ranklarda olmadığı sürece 9700x alırdım farklı işlerde de işe yararher türlü 9700x arada ki fiyat farkına değecek fark yok
Çok Bi isim yok pc de günlük kullanım oyun uzun vade gitsin bir deHangi oyunları daha çok oynuyorsan onların 7800x3D / 9700X kıyaslama videolarına bak ve ona göre kararını ver hocam, arada çok fiyat farkı yok hangisi işine gelirse onu al. "Her yola gelen" bir CPU arıyorsan 9700X, "düşük çözünürlükte rekabetçi oyun" için işlemci arıyorsan x3D almanı öneririm