Hocam yok para yok bende istemez miyim 15 20k lık set bütçe buna yetiyor dediğim gibi mouse ile oynayarak beam NG de 1000saat yaptım arabalara aşırı ilgim var g27 gibi set olsada okeyim haniAlmayın sevgili kardeşim. Bu bütçelere direksiyon seti almayın rica ediyorum. Sonra o anlık hevesiniz geçiyor sarı site G29 ilanıyla doluyor. Alacaksanız 15k ve üstü adam gibi bir şey alın başından kalkmak istemeyin.
yaza kadar para biriktir direct drive mis gibi set çekersin şimdi kötüsünü alacağınaHocam yok para yok bende istemez miyim 15 20k lık set bütçe buna yetiyor dediğim gibi mouse ile oynayarak beam NG de 1000saat yaptım arabalara aşırı ilgim var g27 gibi set olsada okeyim hani
g27yi evde yoğurt kabı+mouse+rulo kağıdı ile yaparsin zaten para vermene de gerek kalmaz.Hocam yok para yok bende istemez miyim 15 20k lık set bütçe buna yetiyor dediğim gibi mouse ile oynayarak beam NG de 1000saat yaptım arabalara aşırı ilgim var g27 gibi set olsada okeyim hani
buna katılmıyorum kesinlikle ben aldım ve uzun süredir kullanıyorum çokta memnunum g29 kullanıyorum dediğin yorum herkes için geçerli değil.Almayın sevgili kardeşim. Bu bütçelere direksiyon seti almayın rica ediyorum. Sonra o anlık hevesiniz geçiyor sarı site G29 ilanıyla doluyor. Alacaksanız 15k ve üstü adam gibi bir şey alın başından kalkmak istemeyin.
Bu pxn v10 pro tahmini ne zaman stoklara girer bilginiz var mıAlmayın sevgili kardeşim. Bu bütçelere direksiyon seti almayın rica ediyorum. Sonra o anlık hevesiniz geçiyor sarı site G29 ilanıyla doluyor. Alacaksanız 15k ve üstü adam gibi bir şey alın başından kalkmak istemeyin.
başka direksiyon seti kullandınız mı?buna katılmıyorum kesinlikle ben aldım ve uzun süredir kullanıyorum çokta memnunum g29 kullanıyorum dediğin yorum herkes için geçerli değil.
kafelerde moza r3 ve t300 kullandım evet fark var ama bana göre 3 katı fiyat verilip alınacak setler değil ha param çok olursa alırım ama senin durumunda olsam ve öyleydim g29 aldım çokta sarıyor. Ses sorunu vs yok ben yaşamıyorum yurt odasında oynuyorum oda arkadaşlarım rahatsız olmuyorlar.başka direksiyon seti kullandınız mı?
Hocam 2.elde 10 bin bandına vitesli bir şekilde alınır mı acabakafelerde moza r3 ve t300 kullandım evet fark var ama bana göre 3 katı fiyat verilip alınacak setler değil ha param çok olursa alırım ama senin durumunda olsam ve öyleydim g29 aldım çokta sarıyor. Ses sorunu vs yok ben yaşamıyorum yurt odasında oynuyorum oda arkadaşlarım rahatsız olmuyorlar.
ben sarı sitede 12.500 e haziran ayında aldım ve sadece 5 günlüktü 2 yıl garantili şekilde aldım shifter dahil temizse alınırHocam 2.elde 10 bin bandına vitesli bir şekilde alınır mı acaba
Forza motorsport, assetto corsa evo gibi pist tarzı sürüş olan oyunlarda test edebildiniz mi acaba. Geribildirimi nasılben sarı sitede 12.500 e haziran ayında aldım ve sadece 5 günlüktü 2 yıl garantili şekilde aldım shifter dahil temizse alınır