❌İndirim Bitti! Gıgabyte B850M Force Anakart 6549TL

Ventusz

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,488
Başlığında intel yazıyor, görselde am5 yazıyor anlamadım. 7800xd için alayım dedim ama çift ram slotu var. 32lik tek alayım desem o bile pahalı. Hiç kalkışmasaydık şu toplama işine diyorum bazen.

Başlığında intel yazıyor, görselde am5 yazıyor anlamadım. 7800xd için alayım dedim ama çift ram slotu var. 32lik tek alayım desem o bile pahalı. Hiç kalkışmasaydık şu toplama işine diyorum bazen.

LGA 1851'i yanlış yazmışlar hocam, 7800x3D için uygundur alabilirsiniz bu bütçelerde anakart bakıyorsanız. AM5 için 4 RAM slotu olmasının bir avantajı yok yüksek frekanslarda sıkıntı çıkıyor quad channel olunca, tek slota 16 ya da 24 takıp RAM piyasası kendine gelince aynısından bir tane daha takarsınız

Başlıkta hata var ama gelen ürün B850m Bu fiyata çok iyi ama dediğiniz gibi ram slotu 2 tane onun yerine bolca m2 slotu eklemişler

Satıcı yorumları kötü gibi

Am5, soketi yanlış yazmışlar, ryzen 7 7800x3d için aldım, dram led hatası verdi 2 tane ram takınca görüntü gelmiyordu baya uğraştım, yapamadım, iade edip 4 slotlu asus tuf gaming b650-e aldım sıkıntısız çalıştı, alacaksan gigabyte b850m force kaçırma bence, eksiği 2 ram slotu ve portlar biraz tırt.

%58 olumlu puanı amazonda

Am5, soketi yanlış yazmışlar, ryzen 7 7800x3d için aldım, dram led hatası verdi 2 tane ram takınca görüntü gelmiyordu baya uğraştım, yapamadım, iade edip 4 slotlu asus tuf gaming b650-e aldım sıkıntısız çalıştı, alacaksan gigabyte b850m force kaçırma bence, eksiği 2 ram slotu ve portlar biraz tırt.
Hocam ben 2x32 gb ram takacağım acaba sorun olur mu bulduğum uygun fiyatlı dolu kart bu benim kasa mATX destekliyor sadece

bu anakart modelimiydi hocam, bende aldım montajlamaya vaktim olmadı

Hepsiburadada 6800 zaten
Orda da satıcı DEY elektronik.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ben 2x32 gb ram takacağım acaba sorun olur mu bulduğum uygun fiyatlı dolu kart bu benim kasa mATX destekliyor sadece
Oyuncuysan 4 slotlu RAM almanın hiç mantığı yok. 2 slot her türlü avantajlı. Yüksek frekanslı bellekleri hatasız kullanırsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,653
Üyeler
186,924
Son üye
Crowley37
Geri