Cyberpunk akıcı oynayamıyorum

cansux

80+
Reaksiyon skoru
148
Sistemim güçlü fakat Cyberpunk'u akıcı oynayamıyorum. Her şey en yüksek ayarlarda 2K'da FSR 4 Kalite modunda bile şehir içinde 70-80 FPS alıyorum ve hiç akıcı hissettirmiyor. Üstelik FSR açıkken ekran kartı kullanımı da azalıyor, FSR kapatınca da FPS'ler yine 70 falan ve hiç akıcı değil. Ne yapmam gerekiyor, sistemde bir arıza mı var? Oyunla mı alakalı nasıl düzeltilir bu sorun?

Sistem özelliklerim:

Ryzen 7 7800x3D
ASUS TUF 9070XT
16×2 32 GB Patriot Viper 6000MHz RAM

EK OLARAK: FSR KARE ÜRETİMİ KAPALI, RT KOMPLE KAPALI.

Klasik amd, Rtx 5070'ım var 2k ultra path tracing 100 fps oynuyorum Cyberpunk'I ben. Konsol geçmişli bir oyuncusuysanız benim gibi rivatuner uygulamasınıı kurup fpsyi monitör hz'sine sabitlemeyi deneyebilirsin konsol akıcılığını pcde isteyenlere bunu sağlayabiliyor.

Abi amd ile ne alakası var ben 100 tane "oyunda istediğim fps alamıyorum" diye konu açan Nvidia ekran kartlı insan gördüm

Bendede 9070xt ve 7700x var . Akıcı oynuyorum 2k da . Akşam oyuna girince ayarlarımı atayım.

Oyun ayarlarından path tracing falan açık mı? Ayrıca 70 fps nasıl akıcı hissettirmiyor ya. CP77 gibi ağır bir oyun hele full+full ray tracing path tracing falan abandıysan bana normal gibi geldi ama Youtube' dan benzer sistemin bu oyundaki performansına bakmak lazım. Millet 120 alıyorken sen 70 alıyorsan bir şeyler düşünülebilir.

konunun amd ile alakasını çözmeye calışıyoruz
IMG_1512.webp

Oyun ayarlarından path tracing falan açık mı? Ayrıca 70 fps nasıl akıcı hissettirmiyor ya. CP77 gibi ağır bir oyun hele full+full ray tracing path tracing falan abandıysan bana normal gibi geldi ama Youtube' dan benzer sistemin bu oyundaki performansına bakmak lazım. Millet 120 alıyorken sen 70 alıyorsan bir şeyler düşünülebilir.
RT, PT KAPALI.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bendede 9070xt ve 7700x var . Akıcı oynuyorum 2k da . Akşam oyuna girince ayarlarımı atayım.
Olur

Sistemim güçlü fakat Cyberpunk'u akıcı oynayamıyorum. Her şey en yüksek ayarlarda 2K'da FSR 4 Kalite modunda bile şehir içinde 70-80 FPS alıyorum ve hiç akıcı hissettirmiyor. Üstelik FSR açıkken ekran kartı kullanımı da azalıyor, FSR kapatınca da FPS'ler yine 70 falan ve hiç akıcı değil. Ne yapmam gerekiyor, sistemde bir arıza mı var? Oyunla mı alakalı nasıl düzeltilir bu sorun?

Sistem özelliklerim:

Ryzen 7 7800x3D
ASUS TUF 9070XT
16×2 32 GB Patriot Viper 6000MHz RAM

EK OLARAK: FSR KARE ÜRETİMİ KAPALI, RT KOMPLE KAPALI.
Bi soru sorduk amd-nvidia savaşı çıktı 😄

Arkadaş ray tracing kapalı zaten diyor 70 fps olmasına rağmen akıcı olma sebebi ekran kartından başka bir şey olamaz belli ki input lag problemi yaşıyor ama amdnin anti lagi bozuk olduğundan fsr frame gen ile adam gibi oyun oynatmıyordur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya da her zamanki gibi driver bug'ı olmuştur klasik.

Monitörün tazeleme hızın 60'a düşür, şu ayarların hepsini de kapat.
1766481137720.webp

Geri