❌İndirim Bitti! Thonet & Vander Gut Gen2 Soundbar 2.389 TL (itopya)

Bilgisayarda kullanmak içi almıştım fakat aux bağlantısında çok fazla dip ses sorunu var. Diğer bağlantı seçeneklerinde bu sorun yok. Fakat aux ile kullanmam gerektiği için mecbur iade edeceğim.
genel anlamda ses kalitesi nasıldı özellikle film izlerken ve bass seslerinde

32w ne ya :) 100w blitzwolf var pc ile kullanıyorum gümbür gümbür y.dışından 1000 liraya almıştım

bas bangır bangır değil ama makul, mid ve tizler yeterli, genel ses kalitesi olarak üzmez ama 3 bin lira üzerinde para verilmez bence
film izlerken dialog sesleri nasıl ve subwoofer yoklugunu filmde cok belli ediyormu

film izlerken dialog sesleri nasıl ve subwoofer yoklugunu filmde cok belli ediyormu
Profesyonel ses analizi yapacak kadar birikimim yok dialog sesinin kriteri nedir bilmiyorum ama ne beklediğinize göre değişir. Fiyatına göre bana yeterli geldi.

Profesyonel ses analizi yapacak kadar birikimim yok dialog sesinin kriteri nedir bilmiyorum ama ne beklediğinize göre değişir. Fiyatına göre bana yeterli geldi.
Diyalog sesleri efektler arasında duyulsun yeter diyalog da ses acip efektlerde kısmaya uğraşmayalım aradigim o

Sanki eski marka ismini satın alıp Çin malı ürün satıyor hissi oluşturdu ürünler bana. Detaylı bilgi, araştırma lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,564
Üyeler
186,749
Son üye
cofler
Geri