Adamın biri bana bedavaya cs2 eşyaları verdi.(?)

En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
159
kafa dağıtmak için yoldaş gireyim dedim. Benim takıma rus bi eleman geldi. Bende o maç prime açtım gariptir ki. Bi baktım adamın Karambit Lore'u var. Yazdım ooo zenginsin falan filan hesabı. Bana istek attı. Bi el daha oynadık ben yine prime açtım. Sonra sıkıldım çıktım dedim ben daha oynamayacam. Adam bana beleşe skin-kasa falan verdi. Greeting from russia falan demeyi de unutmadı.
1766489361572.webp

sormak istediğim bunlar totalde ne kadar eder 5 dolar etse mutlu olurum

wwwwww
kafa dağıtmak için yoldaş gireyim dedim. Benim takıma rus bi eleman geldi. Bende o maç prime açtım gariptir ki. Bi baktım adamın Karambit Lore'u var. Yazdım ooo zenginsin falan filan hesabı. Bana istek attı. Bi el daha oynadık ben yine prime açtım. Sonra sıkıldım çıktım dedim ben daha oynamayacam. Adam bana beleşe skin-kasa falan verdi. Greeting from russia falan demeyi de unutmadı.
Alıntıyı görüntüle
2 dolar anca eder kral hiç yoktan iyidir

Alıntıyı görüntüle
bu hangi elo böyle ruslar var :D

ben keleşken nova bir adam gelmişti 9-10 kez üst yoldaş attık 3 kez rank atladı keleş 2 oldu her rank atladığında bana direk hatıra paketi gönderiyordu :D
ne güzelmiş ya :D

Geri