Altın ve BTC Almak İçin Hangi Platformu Kullanabilirim

Sagopa Kajmer

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
306
Dostlar elimde kalan 150-200TLler ile küçük küçük altın ve BTC yatırım yapmak istiyorum. Kumbarada durup eriyeceğine en azından oralarda değerlenir. Altın ve BTC sizce nerden alınıp yatırım yapılmalı,gram anlamam bu işlerden yardımcı olursanız sevinirim.

hocam 150-200 TL derken 10$ bile etmiyor çoğu borsada 10$ altlimit var hatta o bile yetmiyor işlem ücretide keseceği için. eğer 150 200k diyorsanız binance veya yerli borsa olan btcturk ikisinide +10 yıldır kullanıyorum

Dostlar elimde kalan 150-200TLler ile küçük küçük altın ve BTC yatırım yapmak istiyorum. Kumbarada durup eriyeceğine en azından oralarda değerlenir. Altın ve BTC sizce nerden alınıp yatırım yapılmalı,gram anlamam bu işlerden yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam dilenciler bile o paraları almıyor artık

Kriptoda en güvenilir borsalardan biri Binance derdim hep ama o hepsinden de beter :)
Ekim in ilk haftası öyle bir vurgun yaptılar ki o günden beri kripto piyasasında güven kalmadı.
Ufak ufak dolar al, altın al. En azından paran pul olmaz

BingX ve ya Bybit kullanbilirsin. Kaldıraçlı işlemlerle altın, gümüş vs. alabilirsin. Ama kaldıracına dikkat et. Söylediklerim BTC için de geçerli.

Kriptoda en güvenilir borsalardan biri Binance derdim hep ama o hepsinden de beter :)
Ekim in ilk haftası öyle bir vurgun yaptılar ki o günden beri kripto piyasasında güven kalmadı.
Hocam dolar alırsa da parası pul olur :)

altın içi kuveyttürk iyidir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben olsam sadece paramı 1 hisseye yatırırdım temettü v.s veren güvenli sayılabilir bir şirkete.
Y.T.D

Binance iyi değil mi?

hatta bu arkadaş birikimini binancede dolar veya başka bir şeyle istediği miktarla yapabiliyor sanıyorum, uzun süredir kullanmadım ama kullandığımda iyiydi.

Binance iyi değil mi?

hatta bu arkadaş birikimini binancede dolar veya başka bir şeyle istediği miktarla yapabiliyor sanıyorum, uzun süredir kullanmadım ama kullandığımda iyiydi.
Borsaların içinde belki de en büyüğü Binance. 8 Ekim diye hatırlıyordum ama 10 Ekim. Cumayı Cumartesiyi bağlayan gece BTC ve herhangi bir altcoinin nerelere düşüp tekrar yükseldiğini bi bak. İşte bu dalgada Binance tüm sistemi kilitledi. Çok insanın canı yandı

altın için pax gold almanı öneririm altına endeskli.

Aslında tüm işlemler için Trustwallet-Bitget Wallet öneririm. Bitget wallette gas ücretleri için ayrı bir panel var ana coini almadan oradan gas ücretini ödeyebiliyorsun.

altın için pax gold almanı öneririm altına endeskli.

Aslında tüm işlemler için Trustwallet-Bitget Wallet öneririm. Bitget wallette gas ücretleri için ayrı bir panel var ana coini almadan oradan gas ücretini ödeyebiliyorsun.
hocam altın şubu diye kriptoya güvenmeyin bakkınız terraclassic ve luna coin %99 filan değer kaybetmişti. sözde dolar endeksli yersen

hocam altın şubu diye kriptoya güvenmeyin bakkınız terraclassic ve luna coin %99 filan değer kaybetmişti. sözde dolar endeksli yersen
hocam pax gold, her alınan altın ons başına, Londra da altın alıyor. 1:1 şeklinde alım yapıyorlar.
Denetim ve gözetimi ise üst düzey merciler tarafından yapılıyor. Pax gold, arkasında devlet denetimi ve fiziksel altın rezervi barındırdığı için kripto alanında güvenilir bir liman.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,659
Üyeler
186,924
Son üye
Crowley37
Geri