Tuşa bağlamadım ben direkt bu ARGByi anakarta bağladım o kadar. Tuşu ben de çözemedimAlıntıyı görüntüle
Rgb hub un sol altına bağlı olarak bunlar geldi sağdakinde pwm yazıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@firsatgamingx
Yardık etsenize la adama cs girecekAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Kasa modeli bitfenix enso mesh argb
Bu kablolar kasanın ön panelinden geliyor kasada rgb değiştirme tuşu var bunları bağlamam gerekli mi ve sys fan 1 ve anakarttaki argb soketi de boş onlara mı takacağım
Videoya bakarak yaptım tuştan renk değiştirmeyi ama anakart bağlantısını yapmadım yapay zeka bunu takma ledler yanar dedi,anakart msi pro b650m-b, hubdan gelen kablo bu anakartın üstündeki Jargb v2 1 soketine takıyım mıFotoları daha anlaşılır çek yardımcı olayım böyle bildiğimi unuttum![]()
Zaten başka yuvaya takamazsınVideoya bakarak yaptım tuştan renk değiştirmeyi ama anakart bağlantısını yapmadım yapay zeka bunu takma ledler yanar dedi,anakart msi pro b650m-b, hubdan gelen kablo bu anakartın üstündeki Jargb v2 1 soketine takıyım mı
Alıntıyı görüntüle
Argb soketi e takVideoya bakarak yaptım tuştan renk değiştirmeyi ama anakart bağlantısını yapmadım yapay zeka bunu takma ledler yanar dedi,anakart msi pro b650m-b, hubdan gelen kablo bu anakartın üstündeki Jargb v2 1 soketine takıyım mı
Alıntıyı görüntüle
Hubla beslersen yanmaz psudan besliceksinyanmaz demi giriş 12v,kablo 5v dedi yapay zeka
kameranız aklımı başımdan aldı hocam.Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Kasa modeli bitfenix enso mesh argb
Bu kablolar kasanın ön panelinden geliyor kasada rgb değiştirme tuşu var bunları bağlamam gerekli mi ve sys fan 1 ve anakarttaki argb soketi de boş onlara mı takacağım
Hayır ai sallamış 5V olur 3 pinleryanmaz demi giriş 12v,kablo 5v dedi yapay zeka