A Adaçetin 80+ Bronze Katılım 29 Eylül 2025 Mesajlar 571 Reaksiyon skoru 188 24 Aralık 2025 #14 burakistaken yazmış: devre dışı olsaydı görüntü ayarlarında çıkmaz mıydı hocam? son düzey 200 hz olarak Devamı için tıklayın... Renk formatını düşürerek açıyor olabilir emin olamıyorum ben de ilk defa denk geldiğim için. System>other sekmesinde olması lazım bu ayarın.
burakistaken yazmış: devre dışı olsaydı görüntü ayarlarında çıkmaz mıydı hocam? son düzey 200 hz olarak Devamı için tıklayın... Renk formatını düşürerek açıyor olabilir emin olamıyorum ben de ilk defa denk geldiğim için. System>other sekmesinde olması lazım bu ayarın.
burakistaken Cezalı 80+ Bronze Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 1,284 Reaksiyon skoru 567 24 Aralık 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 Adaçetin yazmış: Renk formatını düşürerek açıyor olabilir emin olamıyorum ben de ilk defa denk geldiğim için. System>other sekmesinde olması lazım bu ayarın. Devamı için tıklayın... eve gidince bakıp geri dönüş yapayım hocam. şimdilik teşekkür ederim. akşam geri dönüş veririm
Adaçetin yazmış: Renk formatını düşürerek açıyor olabilir emin olamıyorum ben de ilk defa denk geldiğim için. System>other sekmesinde olması lazım bu ayarın. Devamı için tıklayın... eve gidince bakıp geri dönüş yapayım hocam. şimdilik teşekkür ederim. akşam geri dönüş veririm