❌İndirim Bitti! GameSir Nova HD Rumble NS PTT ASIL FATURA İSTEYİP DURUYOR

benimde ürünün durumunu güncellemişler. gümrükten çıkmış. vergi daha yok
Benimde gümrükten çıkmış gözüküyor son durumda ama vergi ücreti yok.(Bu yazıyı yazdıktan sonra gümrükten çıktı yazısı gitti.)

Son düzenleme:
Benimki de gümrükten çıkmış gözüküyor, 542.68 lira da vergi yapıştırmışlar. Muhtemelen çok fazla şikayet olunca gümrüktekileri yeniden değerlendirip gönderdiler. Şikayet eden arkadaşlara teşekkürler, ben iade gitsin diye bekliyordum açıkçası.

Benimki de gümrükten çıkmış gözüküyor, 542.68 lira da vergi yapıştırmışlar. Muhtemelen çok fazla şikayet olunca gümrüktekileri yeniden değerlendirip gönderdiler. Şikayet eden arkadaşlara teşekkürler, ben iade gitsin diye bekliyordum açıkçası.
kuruşuna kadar aynı vergi bende de. hiç beklemezdim göndermelerini
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

E devletten sorguladım torba kapandı yazıyor. bildiğim kadarıyla bu gümrükten çıktı demek yani

Son düzenleme:
bu arada chat gpt 15 dolarlık ürüne max 9 dolar vergi çıkarabilir diyor. 542 tl 12.5 dolar vergi çıkmış . chat gpt bile bi gariplik var o işte diyor.

bu arada chat gpt 15 dolarlık ürüne max 9 dolar vergi çıkarabilir diyor. 542 tl 12.5 dolar vergi çıkmış . chat gpt bile bi gariplik var o işte diyor.
böyle olması lazım sanırım

890211-533920698da74231a8adb7d91f2323f3.webp

Ürün elime ulaştı. sonuç olarak 20 gün bekledim ve 1200'e yakın para ödedim. bu süre içinde tr'den daha ucuza bile gamepad bulabilirdim ama önemli değil. gamepadde tek beğenmediğim lt rb tuşları buton. yani rb lb gibi tek farkı plastiğin şekli. @Marginale gümrük muhabbetinde yardımcı olduğun için sağol hocam. diğer gamepadi alan arkadaşlara da hayırlı olsun.

@ErenMaiky @karahan0 @karekatekulli

Ürün elime ulaştı. sonuç olarak 20 gün bekledim ve 1200'e yakın para ödedim. bu süre içinde tr'den daha ucuza bile gamepad bulabilirdim ama önemli değil. gamepadde tek beğenmediğim lt rb tuşları buton. yani rb lb gibi tek farkı plastiğin şekli. @Marginale gümrük muhabbetinde yardımcı olduğun için sağol hocam. diğer gamepadi alan arkadaşlara da hayırlı olsun.

h.o

Estağfurullah ulaştığına sevindim h.o

bana hayırlı olsun yok mu

adamlar yine bana kağıt gönderdi . gümrük haber kağıdı bu sefer. kimlik ön arka e fatura fln istyolar hala.

Ürünü bugün 678 TL vergi vererek aldım.(20 Euro değer biçildi) Akıl işi değil artık çok zorlaştırıyorlar. Türkiye'deki piyasa fiyatına bakarak değer biçiyorlar. Gamepadi alan diğer arkadaşlarada hayırlı olsun .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,173
Üyeler
186,854
Son üye
apeiron1903
Geri