boykot ederim direk, umrumda da olmaz.
Zaten hedef kitleleri sınırlı. ben sen o 5 kişiye önermesek pazarları biter.
Son düzenleme:
boykot ederim direk, umrumda da olmaz.
Zaten hedef kitleleri sınırlı. ben sen o 5 kişiye önermesek pazarları biter.
Aynen click sorunlu mouse firma almayınca ahlaksız olan müşteri oluyor zekaya bak.sırf hb veya amazondan dahi alsam, iade edebileceğim bir şeyin kutu içeriğini bozmamak için çok dikkat ediyorum. mesela takılmasa da olur dediğim vida poşetini yırtmamıştım bile monitör aldığımda. herkes ahlaklı olursa böyle muhabbetlere gerek de kalmaz.
sen safkan ucube misin yoksa rol mü yapıyorsun?Aynen click sorunlu mouse firma almayınca ahlaksız olan müşteri oluyor zekaya bak.
Senin taklidini yapıyorum ucubesen safkan ucube misin yoksa rol mü yapıyorsun?
fazla gevezelik yapma teneke seni :dSenin taklidini yapıyorum ucube
Beyinsiz seni ben gelmiş sorunlu ürünü almıyorlar diyorum gelmiş poşet diyor, şimdi al o poşeti müsait bir yerine sok.fazla gevezelik yapma teneke seni :d
Senin mesajını mı etiketledim sahtekar herif. Sana noluyor da zıpladın kucağıma? Adam diyor ki dilediğim gibi kullanır iade ederim. Empatiden yoksun low iq herifler olduğu sürece satıcı ne yapsın ? Nasıl satacak o adam bir daha o ürünü? Adamın ürününü al, her şeyini yırt at sonra da iade et. Almayınca da zırlıyorsunuz. Mesafeli satışta iade olacak tabi. Adamın ürününün içine etmeden yapacaksın ne yapıyorsan. Bozuk clicke bir şey demedik zaten. Okuduğunu anlayamayacak kadar zeka geriliğin var ise boş boş zıplama her yoruma. Amazon depo olayında ne çirkinlikler gördük. Hala o kafada olan tonlarca insan var. Sana laf eden yokBeyinsiz seni ben gelmiş sorunlu ürünü almıyorlar diyorum gelmiş poşet diyor, şimdi al o poşeti müsait bir yerine sok.
İşte veledi zina ben sana bir şey demeden gelip ucube diyen sensin, ve senin aile üyelerine benzemem ben başkalarının kucağında zıplayayım önce onları kontrol etSenin mesajını mı etiketledim sahtekar herif. Sana noluyor da zıpladın kucağıma? Adam diyor ki dilediğim gibi kullanır iade ederim. Empatiden yoksun low iq herifler olduğu sürece satıcı ne yapsın ? Nasıl satacak o adam bir daha o ürünü? Adamın ürününü al, her şeyini yırt at sonra da iade et. Almayınca da zırlıyorsunuz. Mesafeli satışta iade olacak tabi. Adamın ürününün içine etmeden yapacaksın ne yapıyorsan. Bozuk clicke bir şey demedik zaten. Okuduğunu anlayamayacak kadar zeka geriliğin var ise boş boş zıplama her yoruma. Amazon depo olayında ne çirkinlikler gördük. Hala o kafada olan tonlarca insan var. Sana laf eden yok
Ortada hiçbir şey yokken salça olan sensin pespaye herif. Sanal ortamda ne güzel sallıyorsun öyle tanımadığın insanlara. Erkek seni :d sana alıntı bile yapmadığım halde üstüne alınmışsın. Fazla gevezelik yapıp kendini rezil etme. Ppden anlaşılıyor ne kadar ucube bir herif olduğun. O kadar erkeksen yaz bana özelden kim kimin aile üyelerini zıplatıyor görelim bakalım. Hadi bekliyorum :dİşte veledi zina ben sana bir şey demeden gelip ucube diyen sensin, ve senin aile üyelerine benzemem ben başkalarının kucağında zıplayayım önce onları kontrol et. Ben zaten önce ki mesajlarımda ürünü açıp keyfi iade edenlerin sıkıntılı olduğunu yazmışım okuma anlama becerin yoksa ilkokula yeniden git liseli velet. Ayrıca merak etme o ürünlerin poşetinden firmalarda bolca oluyor.
15 16 yaşında yanlışlıkla dünyaya gelen birinden korkacak değilim, benim olayım kavga etmek değil boş yapıp laf eden sensin, ben sorunlu ürünü iade almadıklarını söylüyorum gelip 'ucube' diyorsun poşet muhabbeti yapıyorsun, bu firmaları bu kadar yalamaya doymuyorsunuz gerçi sizde aile alışkanlığı muhtemelen tek yaladığınız şeyler bunlar değil belli ki.Ortada hiçbir şey yokken salça olan sensin pespaye herif. Sanal ortamda ne güzel sallıyorsun öyle tanımadığın insanlara. Erkek seni :d sana alıntı bile yapmadığım halde üstüne alınmışsın. Fazla gevezelik yapıp kendini rezil etme. Ppden anlaşılıyor ne kadar ucube bir herif olduğun. O kadar erkeksen yaz bana özelden kim kimin aile üyelerini zıplatıyor görelim bakalım. Hadi bekliyorum :d