Hazır şablonlar kullanarak İlk forum sitemi açtım ama sadece bende çalışıyor

Reaksiyon skoru
60
Merhaba hazır şablonlar vs çoğu hazır bir forum sitesi oluşturdum deneme amaçlı ama sadece benim telefonumda ve laptop'umda açılıyor diğer kişilere site linki verdiğim zaman onlarda güvenlik protokolü vs hatalar ile siteye giremiyorlar bunu nasıl çözebilirim ayrıca şablonlar vs değiştireceğim deneme amaçlı yaptım bir de bir ricam olacak vpn ile siteye girebilirmisiniz eğer orada açılıyorsa başka bir yol bulacağım

Ekler

• 1000033764.webp
    1000033764.webp
    61.4 KB · Hit: 71
  • 1000033673.webp
    1000033673.webp
    84.8 KB · Hit: 69
Son düzenleme:
açık değil kardom sunucu ya da giriş indexlerinde hata var direkt siteyi reddediyor hosting ile görüşmen gerek kardom

açık değil kardom sunucu ya da giriş indexlerinde hata var direkt siteyi reddediyor hosting ile görüşmen gerek kardom
Eyvallah hocam bakacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam internette ve yapay zekaya sorarak bir araştırma yaptım galiba domain den patlıyor kesug.com olduğu için herhalde sadece com uzantılı olarak bir domain alsam sorunum çözülür mü firmayla görüştüm onlar bir sıkıntı olmadığını söylediler çünkü ben domanimi ücretsiz almıştım

Son düzenleme:
Senin bilgisayarın dahili ağ'da hizmet veriyor. Arkadaşlarını sizin eve topla ve senin modeminden bağlansınlar. O zaman herkes erişebilir.

Aktif şu an.

Troll bu arkadaş takmayın.

Kardeşim bir de bu api keylerini projeye koymayı bırak. Bir gün herkes bu kadar iyi niyetli olmaz 50 bin dolar faturayı kitlerler uğraşır durursun.

Ne troll ü kardeşim site çalışıyor mu diye soruyorum ne alaka api key
Dayı geçen gün de ai yaptım diye trollüyordun ya. Ondan önce de oyun yaptım diye. Sürekli aynı şeyi yapıyorsun copy paste kodla. Ve api keyi senin için söylüyorum. Request atabiliyorum key'inle. Neden ortalıkta bırakıyorsun ? 2 milyon requesti bir basacaklar key'le evine haciz gelecek. Sağa sola yapıştıralacak bir şey değil o.

Troll bu arkadaş takmayın.

Kardeşim bir de bu api keylerini projeye koymayı bırak. Bir gün herkes bu kadar iyi niyetli olmaz 50 bin dolar faturayı kitlerler uğraşır durursun.
Sitede api key falan yok troll sensin birader domain ve host 'un kendim ücretsiz aldım zaten başlıkta vs yazıyor

Sitede api key falan yok troll sensin birader domain ve host 'un kendim ücretsiz aldım zaten başlıkta vs yazıyor
AIzaSyCWe6t77hGFVrWQ8HIPYMXz3c4oIVa4v
kardeşim bu senin api keyin değil mi ?

Kral sitede api key falan yok hangi dünyada yaşıyorsun sen önceki konu ile bunun ne alakası var
Sitede api key olduğunu söylemiyorum ki senin api keyine ulaşabildiğimi söylüyorum. Gökten inmedi ya bana bu nesini anlayamıyorsun şu an ? "aa benim şifremi biliyor ne kadar normal" mi diyorsun?

Geri