Öneri S25 FE Almayı düşünüyorum, bu bütçe için başka alternatif var mı?

Muhtemelen ile sonuç çıkartılmaz. Usb PD olupta PPS desteklemeyen çok şarj aleti var.
Bu şarj aletlerinde pps var mı bakın bakalım.
Bu 100w lık koca şarj cihazında bile pps yok
Çok kapsamlı olmasına rağmen Bunda da pps yok.
S24'ün ekranı ve yardımcı kameraları daha iyi. Küçük telefon seviyorsanız s24 alınır.

Gsmarena'nın pil testinde de benzer sonuçlar vermiş.
gecenlerde biri sormuştu 24fe vs 24 vs 25fe diye 24 daha premium diye duydum. Ama biraz sorunları olabilir arastirin derim.
Android'de Samsun'dan şaşma başka model seçerken de Samsung tek marka olsun
Şimdi almak nasip oldu, mediamarkt'dan aldım 32900 fiyatı vardı, axess ticari karta 3 taksit imkanım vardı, hem 3 taksit hem de 1000 tl bonus kazandım. 31900e almış oldum. Şimdi kılıf ve ekran koruyucu önerisine ihtiyacım var. Yardımınızı bekliyorum <3

• Beğen
Reaksiyonlar: Vaga
Şimdi almak nasip oldu, mediamarkt'dan aldım 32900 fiyatı vardı, axess ticari karta 3 taksit imkanım vardı, hem 3 taksit hem de 1000 tl bonus kazandım. 31900e almış oldum. Şimdi kılıf ve ekran koruyucu önerisine ihtiyacım var. Yardımınızı bekliyorum <3
zore kılıf bakabilirsin

Hayırlı olsun. Hangi telefonu aldınız?

kral burdan tek farkı şarj oluyor konuma bakabilirsin

kral burdan tek farkı şarj oluyor konuma bakabilirsin
Sağol hocam inceledim, eline sağlık güzel olmuş.

yok hayırda 47w olanı 300e düşüyordu kendi kuponuyla
Valla görmedim herhalde, kargoya da verilmiş tekrar gönderip almaya değmezse uğraşmıyım hiç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de idareten bunları almıştım, kılıfın yanında ekran koruyucu da geliyor diye kılıfla beraber aldım 1 tane ekstra

Ekler

• Screenshot_2025-12-25-17-05-14-870_com.pozitron.hepsiburada.webp
    Screenshot_2025-12-25-17-05-14-870_com.pozitron.hepsiburada.webp
    82.4 KB · Hit: 8
Son düzenleme:
İyi yapmışınız. Bu şarj aleti 5A kablosuyla birlikte uyguna geliyor. Sadece 5A kablo alsanız 300tl.
O zaman sevindim, mantıklı bir tercih olmuş ^^ çok bilgi sahibi değildim. Bunu da sanırım siz atmıştınız, oradan yola çıkarak satın almıştım.

O zaman sevindim, mantıklı bir tercih olmuş ^^ çok bilgi sahibi değildim. Bunu da sanırım siz atmıştınız, oradan yola çıkarak satın almıştım.
Haberiniz olsun telefonun kutusundan çıkan kablo 3 amperlik kablo. Yani 25w ile şarj edebiliyor.Telefonunuzu satın aldığınız şarj aleti ile gelen 5 amperlik kablo ile 45w güçte şarj edebilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,658
Üyeler
186,766
Son üye
yiğit5454
Geri