Çözüldü✓ F/p kasa - anakart 10k önerir misiniz ?

JackieTR

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
539
Bütçe
10000
Merhaba arkadaşlar. 2 gündür forumda konu açma kirliliği yarattım affedin.

Biraz bakındım Amazon 10k geçen ürünleri 9 taksit imkan veriyor. Biraz deneme yaptım saçma sapan 2-3 adet Anakart ekledim 10.100 lira bile olsa 9 taksit sunuyor.

Lafın kısası : Kasa + psu + Anakart önerisi istiyorum.

~ DDR4 Anakart ~
R5 5600x uyumlu + RX 9060 xt ile uyacak şekilde olsun. Psu 700w olabilir.

Bu son konum olsun artık forumu kirletmeyi bırakayım. 😂

Son düzenleme:
https://amzn.eu/d/4qaU0dl kasa böyle bişey olabilir geri kalan bütçede ddr4 anakart kesin alınır şık bi akvaryum kasa alın bence.
Teşekkürler hocam kasa gerçekten güzel Anakarttan kısıp alabilirim lakin psu markası pek duymadım o yüzden sıkıntı yaratır mı..? Çoğu konu da zaten gördüm ddr4 tarafında pek Anakart fazla ücret ödemeyin diyenler haklılar da.

Çok uzatıyorum ancak defalarca konu açtım psu kalitesini bilmediğim için ben normal basit kullanıcıyım ama psu yönünü zerre bilmiyorum. En çok bundan dolayı zorlanıyorum :|

Teşekkürler hocam kasa gerçekten güzel Anakarttan kısıp alabilirim lakin psu markası pek duymadım o yüzden sıkıntı yaratır mı..? Çoğu konu da zaten gördüm ddr4 tarafında pek Anakart fazla ücret ödemeyin diyenler haklılar da.

Çok uzatıyorum ancak defalarca konu açtım psu kalitesini bilmediğim için ben normal basit kullanıcıyım ama psu yönünü zerre bilmiyorum. En çok bundan dolayı zorlanıyorum :|
psu kalitesi tier listten bakabilirsiniz iyidir bence marka iyi çünkü 750w olduğu için yükseltme imkanına da sahipsiniz

psu kalitesi tier listten bakabilirsiniz iyidir bence marka iyi çünkü 750w olduğu için yükseltme imkanına da sahipsiniz
Evet hocam cidden kasayı beğendim ancak Amazon da 3 taksit gösteriyor. 12 taksit yazması lazım 9 taksit kampanyasında alabiliyim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,888
Üyeler
186,807
Son üye
intermilan
Geri