Yardım 35K Civarı Android Telefon Önerisi

Otobuscu06

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
635
Bütçe
35000
Arkadaşlar merhaba 35k civarında android bir cihaz arıyorum babam için, eski telefonu samsung galaxy s9+tı ancak bataryası neredeyse tamamen ölü, bu yüzden özellikle yine samsung olursa iyi olur teşekkür ederim iyi akşamlar dilerim :)

hocam s25fe, s24fe, s24+ arasındayım sizce?
Honor 400 Pro da baya rekabetçi cihaz, batarya konusunda iddialı. s25fe kamera tarafında avantajlı. Bütçe s24+ yetiyorsa onu da alabilirsiniz, sağlam cihazdır.

Honor 400 Pro da baya rekabetçi cihaz, batarya konusunda iddialı. s25fe kamera tarafında avantajlı. Bütçe s24+ yetiyorsa onu da alabilirsiniz, sağlam cihazdır.
hocam s24+a bütçem çıkmıyor, babamda samsung dışında pek başka marka bakmıyor açıkcası, hem güncellik hem de fiyat açısından en uygun cihaz s25fe gibi geldi kamera da önemli açıkcası babam için 😅

hocam s24+a bütçem çıkmıyor, babamda samsung dışında pek başka marka bakmıyor açıkcası, hem güncellik hem de fiyat açısından en uygun cihaz s25fe gibi geldi kamera da önemli açıkcası babam için 😅
Kamera sizin için çok önem arzediyorsa s25fe almak honor 400 e göre daha avantajlı olacaktır.

s25 fe ve s24 arasında kalmıştım, dün s25 fe aldım bakalım :D
hayırlı olsun hocam bende s25fe alacağım yüzde doksan, acaba nereden aldınız kaça aldınız paylaşabilir misiniz:)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kamera sizin için çok önem arzediyorsa s24fe almak honor 400 e göre daha avantajlı olacaktır.
s24fe mi s25 fe mi hocam

hayırlı olsun hocam bende s25fe alacağım yüzde doksan, acaba nereden aldınız kaça aldınız paylaşabilir misiniz:)

s24fe mi s25 fe mi hocam
s25fe diyecektim hocam yanlış yazmışım. Düzeltiyorum :D

s24fe mi s25 fe mi hocam
mediamarkt üzerinden aldım dün fiyatı 32.900dü, axess ticari kartına peşin fiyatına 3 taksit imkanı vardı onu kullandım. ek olarak 1000 tl de puan verdi karta, 31900e 3 taksit almış oldum. vatanda da aynı şey vardı, media'dan alma sebebim 1 sene sigorta veriyordu web özel.

mediamarkt üzerinden aldım dün fiyatı 32.900dü, axess ticari kartına peşin fiyatına 3 taksit imkanı vardı onu kullandım. ek olarak 1000 tl de puan verdi karta, 31900e 3 taksit almış oldum. vatanda da aynı şey vardı, media'dan alma sebebim 1 sene sigorta veriyordu web özel.
tam 35500e alıyordum 32900e düştü şimdi çok iyi oldu bende sipariş vericem hocam hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah

Geri