Yardım 35K Civarı Android Telefon Önerisi

Otobuscu06

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
631
Bütçe
35000
Arkadaşlar merhaba 35k civarında android bir cihaz arıyorum babam için, eski telefonu samsung galaxy s9+tı ancak bataryası neredeyse tamamen ölü, bu yüzden özellikle yine samsung olursa iyi olur teşekkür ederim iyi akşamlar dilerim :)

hocam s25fe, s24fe, s24+ arasındayım sizce?
Honor 400 Pro da baya rekabetçi cihaz, batarya konusunda iddialı. s25fe kamera tarafında avantajlı. Bütçe s24+ yetiyorsa onu da alabilirsiniz, sağlam cihazdır.

Honor 400 Pro da baya rekabetçi cihaz, batarya konusunda iddialı. s25fe kamera tarafında avantajlı. Bütçe s24+ yetiyorsa onu da alabilirsiniz, sağlam cihazdır.
hocam s24+a bütçem çıkmıyor, babamda samsung dışında pek başka marka bakmıyor açıkcası, hem güncellik hem de fiyat açısından en uygun cihaz s25fe gibi geldi kamera da önemli açıkcası babam için 😅

hocam s24+a bütçem çıkmıyor, babamda samsung dışında pek başka marka bakmıyor açıkcası, hem güncellik hem de fiyat açısından en uygun cihaz s25fe gibi geldi kamera da önemli açıkcası babam için 😅
Kamera sizin için çok önem arzediyorsa s25fe almak honor 400 e göre daha avantajlı olacaktır.

s25 fe ve s24 arasında kalmıştım, dün s25 fe aldım bakalım :D
hayırlı olsun hocam bende s25fe alacağım yüzde doksan, acaba nereden aldınız kaça aldınız paylaşabilir misiniz:)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kamera sizin için çok önem arzediyorsa s24fe almak honor 400 e göre daha avantajlı olacaktır.
s24fe mi s25 fe mi hocam

hayırlı olsun hocam bende s25fe alacağım yüzde doksan, acaba nereden aldınız kaça aldınız paylaşabilir misiniz:)

s24fe mi s25 fe mi hocam
s25fe diyecektim hocam yanlış yazmışım. Düzeltiyorum :D

s24fe mi s25 fe mi hocam
mediamarkt üzerinden aldım dün fiyatı 32.900dü, axess ticari kartına peşin fiyatına 3 taksit imkanı vardı onu kullandım. ek olarak 1000 tl de puan verdi karta, 31900e 3 taksit almış oldum. vatanda da aynı şey vardı, media'dan alma sebebim 1 sene sigorta veriyordu web özel.

mediamarkt üzerinden aldım dün fiyatı 32.900dü, axess ticari kartına peşin fiyatına 3 taksit imkanı vardı onu kullandım. ek olarak 1000 tl de puan verdi karta, 31900e 3 taksit almış oldum. vatanda da aynı şey vardı, media'dan alma sebebim 1 sene sigorta veriyordu web özel.
tam 35500e alıyordum 32900e düştü şimdi çok iyi oldu bende sipariş vericem hocam hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,730
Üyeler
186,783
Son üye
umutserkan
Geri