Hocam nasıl bilinmeyen bir marka???Artabilir Ama Honor 400 Pek Bilinmeyen Bir Marka Arkadaşıma Önericem Mahçup Olmak İstemem
Tamam TeşekkürlerHocam nasıl bilinmeyen bir marka???
Xiamio den daha iyi telefon yönünde şuan.
Hem yazılımı da daha iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Epeyden bakabilirsiniz.a36 vs honor 400
Alın honor 400 ü a36 ile karşılaştırın veya note 14 pro ile teşekkür edeceksiniz banaTamam Teşekkürler
Bende vivo x200 pro alcak mıyım hocam ilerde? Onada bir bakabilir misiniz?Alın honor 400 ü a36 ile karşılaştırın veya note 14 pro ile teşekkür edeceksiniz bana
Net a36 veya a2615,000₺ Android Telefon Önerisi Yapar'mısınız Lütfen?
Kamera Önemli & Depolama 256Gb Olursa İyi Olur.
Size honor 400 ü kesin alırsınız dedi ya. Banada böyle bir şey der mi diye soriyim dedim.O Ne Demek
Honor 400 fiyatına çıktıysan yine boş o zaman da a56 varHonor 400 Almaya Karar Verdim Teşekkürler
Kesin alırsınız demedim.Hem bütçe çıkar yazmış ks bende onu önerdim.Size honor 400 ü kesin alırsınız dedi ya. Banada böyle bir şey der mi diye soriyim dedim.![]()
Hocam gittikçe artıyor.En fp honor 400 bir samsung fanı olarak söylüyorum.Honor 400 fiyatına çıktıysan yine boş o zaman da a56 var
Yok hocam ben işin espirisindeyim zaten. Banada önlerinde bende aliyim gibisinden demiştimde neyse.Kesin alırsınız demedim.Hem bütçe çıkar yazmış ks bende onu önerdim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam gittikçe artıyor.En fp honor 400 bir samsung fanı olarak söylüyorum.
Konu aç beni etiketle burayı karıştırmayalım.Yok hocam ben işin espirisindeyim zaten. Banada önlerinde bende aliyim gibisinden demiştimde neyse.