D3rinhan
80+
- Reaksiyon skoru
- 14
Merhabalar iyi forumlar
İnstagramda reklamlarda karşıma çıktı peşin fiyatına 12 taksit yapıyorlar ki bu mükemmel. Bu iki sistem arasında kaldım fiyatları aynı ama işlemciler farklı alınır ise hangisini almalıyım? Genelde valorant oynuyorum ve monitorum 2k 320hz
Ve mouseum ve klavyem beyaz yani gönlüm beyazdan yana ama hangisi performans açısından iyi ise söylerseniz sevinirim <3
Sistemler ;
www.monsternotebook.com.tr
www.monsternotebook.com.tr
İnstagramda reklamlarda karşıma çıktı peşin fiyatına 12 taksit yapıyorlar ki bu mükemmel. Bu iki sistem arasında kaldım fiyatları aynı ama işlemciler farklı alınır ise hangisini almalıyım? Genelde valorant oynuyorum ve monitorum 2k 320hz
Ve mouseum ve klavyem beyaz yani gönlüm beyazdan yana ama hangisi performans açısından iyi ise söylerseniz sevinirim <3
Sistemler ;
Tulpar TD3 V1.1.6 Masaüstü Oyun Bilgisayarı - Beyaz
Tulpar TD3 V1.1.6 Masaüstü Oyun Bilgisayarı, Ryzen 7 7800x3D işlemci ve RX 9070XT ekran kartı ile güçlü performans sunuyor, oyun keyfini zirveye taşıyın!
Tulpar TD3 V2.1.8 Masaüstü Oyun Bilgisayarı - Siyah
Tulpar TD3 V2.1.8 Masaüstü Bilgisayarı, güçlü Ryzen 7 9700X işlemci ve yüksek donanım özellikleri ile oyunlarda üstün performans sunuyor, detaylar için tıklayın!