Anakart pini yamuldu b760

Bu arada yeni bir konu oluştur beyas computer ile yaşadığım sıkıntı gibisine
Millet Google'a yazınca başta o çıksın. Bu sitenin tiklanma oranı çok daha fazla.

biz yapmadık dediği anda ağzına vuracan bi tane bunların getirdiği ekmekten yiyen evlat vatana hayırlı iş yaparmı....

kardeşim bir büyüğün ile git bu işi halledin bu iş davalık olunca nasıl ilerliyor bilmiyorum ama kazanırsan mislini alırsın

biz yapmadık dediği anda ağzına vuracan bi tane bunların getirdiği ekmekten yiyen evlat vatana hayırlı iş yaparmı....
abi kendi mali değilya zaten azim acik kaldi o islemci takarken filan ve 10 dk lik test icin 30 dk bekledjm telefonla konusuyo mesajlasiyo sistem orda acik bekliyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Millet Google'a yazınca başta o çıksın. Bu sitenin tiklanma oranı çok daha fazla.
bakacam abi

valla dediğim gibi bir büyüğün ile git o yaptığı hatayı çözsün bide dükkanın varsa google adres filan bi salla ona ekmek yedirmeyelim

500 lirayı neden aldılar onu anlamadım. Ne hizmeti sundular ki sana
islemci ram psu ekran karti ssd takti görüntü verdimi verdi bitti

valla dediğim gibi bir büyüğün ile git o yaptığı hatayı çözsün bide dükkanın varsa google adres filan bi salla ona ekmek yedirmeyelim
üste attim

beyas computer yaz direk cikiyo

kardeşim bir büyüğün ile git bu işi halledin bu iş davalık olunca nasıl ilerliyor bilmiyorum ama kazanırsan mislini alırsın
babam duyarsa kizar ben pg de ile aldim onu parayida onaylattim kızar ondan

500 lirayı neden aldılar onu anlamadım. Ne hizmeti sundular ki sana
ayakta bekletme karşimda bilgisizlik gösterme ve mal bozma ve ilgisizlik telefonla mesajlasma konusma ne müsterinin karsinda ve bunu anakarta parcalari yarini montajliyo sora mesajalsiyo

Son düzenleme:
islemci ram psu ekran karti ssd takti görüntü verdimi verdi bitti

üste attim

beyas computer yaz direk cikiyo

babam duyarsa kizar ben pg de ile aldim onu parayida onaylattim kızar ondan

ayakta bekletme karşimda bilgisizlik gösterme ve mal bozma ve ilgisizlik telefonla mesajlasma konusma ne müsterinin karsinda ve bunu anakarta parcalari yarini montajliyo sora mesajalsiyo
dükkanda kamera var mı?eğer var sa sen anakartını bozduğu kanıtlarsın eğer yoksa bir kaç kişi gidin paranızı zorla alın yoksa vermeyecekler(tavsiye değil şimdi adamlara bir şey yaparsın bana kalmasın ao)

dükkanda kamera var mı?eğer var sa sen anakartını bozduğu kanıtlarsın eğer yoksa bir kaç kişi gidin paranızı zorla alın yoksa vermeyecekler(tavsiye değil şimdi adamlara bir şey yaparsın bana kalmasın ao)
yarin bölümde hoca yapsin pin olursa sorun yok çalissin sorjnsuz yeter

msı b760 gaming plus anakart aldim test ettirmeye pc ciye göturdüm o zamana kadar sorun yoktu fotoğraf bile var soketin sağlamliģinin istanbul ümraniyedeki beyas computer a götürdüm bende ordaydim adamalr lga1700 anakarta eski nesil islemci takmaya calisti ve bana hangi islemci destekliyo diye sordular nese söyledim test yaptik ettik ekran geldi kapadik adam islemciyi söktü ve senin pin yamukmus dedi dedim nasi olur yamuk değildi sen ellemissjndir filan biz yapmayiz dedi fotoğrafi gösterdim yine sen yapmissindir fark etmeden dedi ben ne yapmaliyim birde benden 500tl para aldılar önceki ve sonraki fotoğraflarida paylastim ben birikimimle aldiğim anakart ne hale getirdi
Mahkemeye ver, mahkemede bilirkişi görevlendirecek sen olayı anlatıp adamlar müdahale etmeden önceki ve sonraki fotoğrafları ve zamanını gösterirsin muhtemelen davayı kazanırsın. Hukuki yollara başvurmanı şiddetle tavsiye ederim hocam. Yanlarına kar kalmasın bu gibi heriflere

Mahkemeye ver, mahkemede bilirkişi görevlendirecek sen olayı anlatıp adamlar müdahale etmeden önceki ve sonraki fotoğrafları ve zamanını gösterirsin muhtemelen davayı kazanırsın. Hukuki yollara başvurmanı şiddetle tavsiye ederim hocam. Yanlarına kar kalmasın bu gibi heriflere
yorum bıraktım şimdi bana yazmaya basladilar wasrapp tan cevap vermiyorum 1 puğan verdim

wasrapp tan yazmis bana anakarti getir tamir ettirelim diye

Son düzenleme:
Geri