hocam konuda mesajım mevcut. 2x16gb şeklinde almak daha mantıklı. anakart daha düşük oluyor doğru ancak 32 gb ram avantajı çok daha önemli. isterseniz anakartı yükseltirsiniz. benim bu mesajı attığım saatte fiyat bir tık daha fazlaymış. başka siteden cpu soğutucu siparişi vermeyi unutmayınız.Merhaba arkadaşlar 55k bütçem var vatandan hangi oem sistemi alabilirim yarına kadar almam lazım yardımcı olursanız sevinirim genel olarak cs2 ve hikayeli oyunlar oynayacağım
hocam konuda mesajım mevcut. 2x16gb şeklinde almak daha mantıklı. anakart daha düşük oluyor doğru ancak 32 gb ram avantajı çok daha önemli. isterseniz anakartı yükseltirsiniz. benim bu mesajı attığım saatte fiyat bir tık daha fazlaymış. başka siteden cpu soğutucu siparişi vermeyi unutmayınız.
https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx-5060-a620m-k-1tb-ssd-16gb-ram.html bu sistemde özelleştirme yapınca 2x16gb + 1tb ssd + a620m gigabyte anakart ve 3 fanlı zotac 5070 ile 53.112 tl oluyor.
ram 32 olması çok daha öne çıkarıyor. cpu soğutucu başka yerden alınır. daha uyguna güzel modeller var. çift fanlı ekran kartı seçerseniz 1k aşağı iniyor.
![]()
aynı seçenekler ama ekran kartı en ucuz 16gb olan 5060ti yapınca fiyat:
![]()
bütçem hiç yok, 40 bin bile çıkmaz diyenler için en ucuz 5060 ekran kartını seçince fiyat:
![]()
bu sistem özelleştirmesi...
Hocam hayırlı olsun, acaba mağazada parçaları birleştirip mi veriyorlar? Bilginiz var miUP! Önerileriniz için hepinize teşekkür ederim vatana gidip konuştum sistemi aynı %15 indirimle mağazadanda toplanabiliyormuş yarın sabah konuşacağım ve tam fiyatım 53bin ona göre sizce ne almalıyım tekrar sorayım
şimdiden teşekkürler yardımcı oluruz dediler mağazadan yılbaşından sonra yasakmış heryerde öyle bir bilgi geldi ama pc neyi alacağım konusunda hala kararsızım tavsiyelerinizi bekliyorumHocam hayırlı olsun, acaba mağazada parçaları birleştirip mi veriyorlar? Bilginiz var mi
hocam konuda mesajım mevcut. 2x16gb şeklinde almak daha mantıklı. anakart daha düşük oluyor doğru ancak 32 gb ram avantajı çok daha önemli. isterseniz anakartı yükseltirsiniz. benim bu mesajı attığım saatte fiyat bir tık daha fazlaymış. başka siteden cpu soğutucu siparişi vermeyi unutmayınız.
https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx-5060-a620m-k-1tb-ssd-16gb-ram.html bu sistemde özelleştirme yapınca 2x16gb + 1tb ssd + a620m gigabyte anakart ve 3 fanlı zotac 5070 ile 53.112 tl oluyor.
ram 32 olması çok daha öne çıkarıyor. cpu soğutucu başka yerden alınır. daha uyguna güzel modeller var. çift fanlı ekran kartı seçerseniz 1k aşağı iniyor.
![]()
aynı seçenekler ama ekran kartı en ucuz 16gb olan 5060ti yapınca fiyat:
![]()
bütçem hiç yok, 40 bin bile çıkmaz diyenler için en ucuz 5060 ekran kartını seçince fiyat:
![]()
bu sistem özelleştirmesi...