Vatan oem indirimi 55k bütçe

can3553

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
56000
Merhaba arkadaşlar 55k bütçem var vatandan hangi oem sistemi alabilirim yarına kadar almam lazım yardımcı olursanız sevinirim genel olarak cs2 ve hikayeli oyunlar oynayacağım

Bu sistemde yorumlarda arkadaşlar birçok sistem oluşturmuş. İnceleyip güncelleyip alabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar 55k bütçem var vatandan hangi oem sistemi alabilirim yarına kadar almam lazım yardımcı olursanız sevinirim genel olarak cs2 ve hikayeli oyunlar oynayacağım
hocam konuda mesajım mevcut. 2x16gb şeklinde almak daha mantıklı. anakart daha düşük oluyor doğru ancak 32 gb ram avantajı çok daha önemli. isterseniz anakartı yükseltirsiniz. benim bu mesajı attığım saatte fiyat bir tık daha fazlaymış. başka siteden cpu soğutucu siparişi vermeyi unutmayınız.

UP! Önerileriniz için hepinize teşekkür ederim vatana gidip konuştum sistemi aynı %15 indirimle mağazadanda toplanabiliyormuş yarın sabah konuşacağım ve tam fiyatım 53bin ona göre sizce ne almalıyım tekrar sorayım
hocam konuda mesajım mevcut. 2x16gb şeklinde almak daha mantıklı. anakart daha düşük oluyor doğru ancak 32 gb ram avantajı çok daha önemli. isterseniz anakartı yükseltirsiniz. benim bu mesajı attığım saatte fiyat bir tık daha fazlaymış. başka siteden cpu soğutucu siparişi vermeyi unutmayınız.

UP! Önerileriniz için hepinize teşekkür ederim vatana gidip konuştum sistemi aynı %15 indirimle mağazadanda toplanabiliyormuş yarın sabah konuşacağım ve tam fiyatım 53bin ona göre sizce ne almalıyım tekrar sorayım
Hocam hayırlı olsun, acaba mağazada parçaları birleştirip mi veriyorlar? Bilginiz var mi

Hocam hayırlı olsun, acaba mağazada parçaları birleştirip mi veriyorlar? Bilginiz var mi
şimdiden teşekkürler yardımcı oluruz dediler mağazadan yılbaşından sonra yasakmış heryerde öyle bir bilgi geldi ama pc neyi alacağım konusunda hala kararsızım tavsiyelerinizi bekliyorum

ekran kartını ınno3d yapınca 1700 tl daha düşüyor eklenebilir o şekilde de

1766834541538.webp

UP! Arkadaşlar herkese teşekkürler bunları direkt mağazadan aldım sabah şimdi teslim almaya gidiyorum herkese teşekkürler fiyat tam 52 bine geldi 32gb ram 5060ti alabildim birde işlemciyi upgrade ettim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,866
Üyeler
187,410
Son üye
t_ALO
Geri