XPG Lancer Blade 16GB (1x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Gaming (Oyuncu) Ram (AX5U6000C3016G-SLABBK) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
3 tane alırsan 4800 mhz falan kullanabilirsin sanırım dual alırsan 6000 mhz dual channelbeyler bu ramden şuan 3 tane alsam sıkıntı yaşar mıyım bunun yerine dual mi almalıyım![]()
XPG Lancer Blade 16GB (1x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Gaming (Oyuncu) Ram (AX5U6000C3016G-SLABBK) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
aynı ram sadece ışıklı
kanka ilerde 64 tamamlarım diyorumbuna da bak
GOODRAM 32GB (2x16GB) IRDM RGB DDR5 6800MHz CL34 1.45V Soğutuculu PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
GOODRAM 32GB (2x16GB) IRDM RGB DDR5 6800MHz CL34 1.45V Soğutuculu PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
tek parça 32 al o zaman 2x32 dual channel kullanırsınaynı ram sadece ışıklı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kanka ilerde 64 tamamlarım diyorum
Gerek yok ki render mi yapiyonaynı ram sadece ışıklı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kanka ilerde 64 tamamlarım diyorum
ya o zaman parayı yerim diye korkuyorum aslındatek parça 32 al o zaman 2x32 dual channel kullanırsın
.Gerek yok ki render mi yapiyon
ikinci ele bakıyorumda yok ki uygun fşyata düzgün pek ram olduğum bölgedeRender için alacaksan daha uygun olan 4800-5600 luk kitlere bakarsın. 2. El de bir seçenek
hocam bu kit muhabbeti nedir, Bi ayınlatabilir misiniz? Satın alırken gördüm(ALAMADIM) bazı paketlerde, Tek paket 2 ram vardı, üzerinde KİT falan yazıyordu. Şimdi kit olunca ne oluyor? Aynı modelden tek tek alsak kit olmuyor mu? Oluyorsa farklı model ve markalar da olur mu? Bu tek kutuda 2li satılanlar fabrikasyon birbirine programlanmış şeyler mi?Render için alacaksan daha uygun olan 4800-5600 luk kitlere bakarsın. 2. El de bir seçenek
Kit demek 2 ram de aynı pakette satılıyor demek. Bunlarda uyumsuzluk durumu çok daha az oluyor.hocam bu kit muhabbeti nedir, Bi ayınlatabilir misiniz? Satın alırken gördüm(ALAMADIM) bazı paketlerde, Tek paket 2 ram vardı, üzerinde KİT falan yazıyordu. Şimdi kit olunca ne oluyor? Aynı modelden tek tek alsak kit olmuyor mu? Oluyorsa farklı model ve markalar da olur mu? Bu tek kutuda 2li satılanlar fabrikasyon birbirine programlanmış şeyler mi?