Acil vatandayım 54.369 tl alınır mı?

inno 50 serisinde baya iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aga özelleştiriyorsun farklı oemlerden daha uyguna geliyor. ben 61 e 9070 xt 32 ram 7600x bulduydum dün.
Şuan sepette %15 indirim mevcut diyor ama özelleştirme yaptıgım an %15 indirimi siliyor. Yanı kasanın içindekilere değiştirmeme şartı koymuşlar diye algıladım. Dün bulduğun sistemde indirim bu şekilde miydi?

markaya para vermeyin zotacın asus dual den geri kalır bir yanı yok

Şuan sepette %15 indirim mevcut diyor ama özelleştirme yaptıgım an %15 indirimi siliyor. Yanı kasanın içindekilere değiştirmeme şartı koymuşlar diye algıladım. Dün bulduğun sistemde indirim bu şekilde miydi?
hayır öyle olmaması lazım. sepete gidince düşüyor

Yok sepete atınca düzeliyor giriş yapman lazım tek

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnmo 5070 olarak alsam 650 wallt yetermi 7500 f ile
ben şahsen kasayı da thermaltake yapmanı öneririm varsa başın ağrımaz.
her türlü içindeki psular çöp oluyor ilerde değişmek durumundasın

Yahu zotac markasına güvenmiyorum ne demek ben anlamıyorum yani zotac markası sana ne yapmış olabilir okudukça sinirlendim oturduğum yerde
papatya çayı içmeni öneririm :D

Yahu zotac markasına güvenmiyorum ne demek ben anlamıyorum yani zotac markası sana ne yapmış olabilir okudukça sinirlendim oturduğum yerde
Arkadaşta vardı çok sorun yaşadı ondan dolayı bende enayi değilim yoksa 7 k fazla bayılmaya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,123
Üyeler
187,453
Son üye
meeptt
Geri