❌İndirim Bitti! Altınyıldız Sweatler 180₺ - Koton Sweatler 205₺ Giyimde 2. ürün 1₺

kafa1500

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
18
Kampanya başlamadan önce çalışma yaptım ve beden olan sweatleri vb. hepsini filtreledim. Aşağıdan ihtiyacınız olan ürünlere direkt gidebilir böylelikle beden sorunu yaşamamış olursunuz.

Giyimde 2. ürün 1₺ olan tüm ürünler

Erkek M L XL bulunan ürünler: https://app.hb.biz/kx0DOPhWfAvj
Kadın M L XL bulunan ürünler: https://app.hb.biz/fD9enUSHF96l

Ekran görüntüsü 2025-12-27 202318.webp

S M L XL beden olan Sweatler (Altınyıldız ve Koton Burada)

Ekran görüntüsü 2025-12-27 201059.webp

Grimelange Gömlekler Burada TÜM BEDENLER MEVCUT

Tshirtler Burada TÜM BEDENLER MEVCUT

Ekran görüntüsü 2025-12-27 201706.webp

Eşofmanlar Burada TÜM BEDENLER MEVCUT

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-12-27 200559.webp
    Ekran görüntüsü 2025-12-27 200559.webp
    40 KB · Hit: 33
  • Ekran görüntüsü 2025-12-27 201414.webp
    Ekran görüntüsü 2025-12-27 201414.webp
    47.7 KB · Hit: 49
polyester oranları çok yüksek

öyle olunca ne oluyor tam olarak ustam
Polyester bir tür plastik türevi hocam, sağlık ve doğallık açısından her türlü pamuk veya pamuk oranı yüksek olanı almak daha iyi diye düşünüyorum. Ayrıca polyester nefes almıyor, baya terletir günlük şeylerde. Spor için alınan şeyler harici polyester almam ben yani.

Polyester bir tür plastik türevi hocam, sağlık ve doğallık açısından her türlü pamuk veya pamuk oranı yüksek olanı almak daha iyi diye düşünüyorum. Ayrıca polyester nefes almıyor, baya terletir günlük şeylerde. Spor için alınan şeyler harici polyester almam ben yani.
%100 pamuk yazıyor bazı ürünlerde hocam

%100 pamuk yazıyor bazı ürünlerde hocam
Alırsam öylesini alıyorum ben, üstünkörü bi baktım pek göremeyince kapattım. Çok şükür pek ihtiyacım yok şu aralar diye üzerinde de fazla durmadım açıkçası. Bulduklarınızı atarsanız belki insanlar faydalanır. Hayırlı akşamlar.

2 parça bir şey aldım bakalım teşekkürler en kötü evde giyerim aynı fiyattan farklı urun ekleyince de oluyor bu arada tam ayni olmasi da lazim degil

Alırsam öylesini alıyorum ben, üstünkörü bi baktım pek göremeyince kapattım. Çok şükür pek ihtiyacım yok şu aralar diye üzerinde de fazla durmadım açıkçası. Bulduklarınızı atarsanız belki insanlar faydalanır. Hayırlı akşamlar.
Pamukluları filtrelemek aklıma hiç gelmedi tekrar yaparsam onuda ekleyim asıl önemli mevzuyu unutmuşum

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0
Pamukluları filtrelemek aklıma hiç gelmedi tekrar yaparsam onuda ekleyim asıl önemli mevzuyu unutmuşum
Herkesin zevki ve düşüncesi farklı hocam, genel atmanız daha iyi olmuş bence. Ayrıca bazı ürünlerde bilgi girilmemiş oluyor, o yüzden böylesi daha iyi.

Geri