düzeldi mi? adamlar bazı oyuncuları rastgele banlamış inşallah onlardan biri değilizdirBende aynı durumdayım.
boş hesaptı allahtan da. acaba geri açılır mı neyse emaili bile benim adıma değildi nt yaUbisoft banlamıyor, şuan hackerlar R6 oyuncularını banlıyor yani R6 ekibi ile alakası yok.
y2den beri oynuyorum ama oyun kitlesi valorant istiyor işte mecbur adamlarda kitlesi artmıyordu r6nınvalla şaşırtmadı ,ama iyi yapmışlar . Bu ubisoft akıllanmaz ,ready o not potansiyeli olan oyunu valoranta çevirdiler. 1 senedir bırakmıştım oynamayı
Kim istemiş valorant skini ,Şimdi çok arttı sanki oyun tarihini en düşük dönemlerine doğru gidiyor. Sezon X için son 2 yıl boş geçtiy2den beri oynuyorum ama oyun kitlesi valorant istiyor işte mecbur adamlarda kitlesi artmıyordu r6nın
yapamadılar işte y5den sonra sarmadı hiçKim istemiş valorant skini ,Şimdi çok arttı sanki oyun tarihini en düşük dönemlerine doğru gidiyor. Sezon X için son 2 yıl boş geçti
4 senedir çözülemeyen bir fps sıkıntısı var oyunda defalarca kez r6 fixde konu açtım hatta geçen hafta tekrar açtım konu hit oldu bir sürü kişi bu sorunu yaşıyormuş. 4 sene boyunca bu sorunu hallemediler onu da geçtim eşleştirme sistemi de rank sistemi de birbirinden berbat. Oyun gerçekten ölse gram üzülmem.Kim istemiş valorant skini ,Şimdi çok arttı sanki oyun tarihini en düşük dönemlerine doğru gidiyor. Sezon X için son 2 yıl boş geçti
ready or not cok gercek disi cok yavas iyi ki de oyle olmamis.valla şaşırtmadı ,ama iyi yapmışlar . Bu ubisoft akıllanmaz ,ready o not potansiyeli olan oyunu valoranta çevirdiler. 1 senedir bırakmıştım oynamayı
Bende yaşadım, oyunda bir raund sonra FPS 3 e sabitliyordu. En son bu yüzden ban yedim bıraktım oyunu.4 senedir çözülemeyen bir fps sıkıntısı var oyunda defalarca kez r6 fixde konu açtım hatta geçen hafta tekrar açtım konu hit oldu bir sürü kişi bu sorunu yaşıyormuş. 4 sene boyunca bu sorunu hallemediler onu da geçtim eşleştirme sistemi de rank sistemi de birbirinden berbat. Oyun gerçekten ölse gram üzülmem.
Tema olarak olabilirdi karanlık olması vsready or not cok gercek disi cok yavas iyi ki de oyle olmamis.