🔥İndirim Logıtech G PRO X 2 Lightspeed Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 10.749 TL !

Aynı durumu ben yaşadım g733 kulaklığımın garantisi bitmesinden kısa süre sonra ses açma kapama scroll u bozuldu. Açma yönünde döndürünce kapanıyor yada masada öyle dururken kendi kendine ses yükseltip alçaltıyordu. Yazdım logitech desteğe yaklaşık 30 dk üründeki sorunu anlatmaya çalıştım en son video çekip gönderdim ve evet bozulmuş dedi :) Daha sonra türkiyede böyle bir hizmetlerinin bulunmadığını parayla olsa bile yardımcı olamaycaklarını söylediler.
Ben çok şaşırmıştım üstteki mesajda da yazdığım gibi bu durumdan mağdur olmuş birisi muhtemelen logitech yedek parçalarını 3d yazıcıda üretip satıyo koskoca logitech de utanmadan hala bu ülkede ürün satışı yapıyor. Ben gördükçe insanları uyarıyorum çevremden kimse hiçbi logitech ürünü almıyo zaten konuyu bildikleri için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

garanti yokken de mi hocam?
Garanti varkende siz yere düşürüp bi yerini kırsanız cebinizden yaptırmak zorundasınız kullanıcı hatası olduğu için. Ama ücretini ödeyip yaptırayım dediğinizde de yedek parça yok deyip ürünü çöp ediyorlar.

Cloud Alpha aldım. Alalı 1 sene oldu geçen gün 2.kez şarj ettim.

bunun 1ini kullanıyorum şark sıkıntısı ve ağırlık harici 10-10 tavsiye ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu fiyatlara stüdyo kulaklıkları var arkadaşlar, bütçeniz buraya çıkıyorsa oyuncu kulaklığı yazan şeyleri almayın. Stüdyo kulaklığı ve onu besleyecek ses kartı alın.
öneri var mı hocam kablosuz şart ama

Bu fiyatlara stüdyo kulaklıkları var arkadaşlar, bütçeniz buraya çıkıyorsa oyuncu kulaklığı yazan şeyleri almayın. Stüdyo kulaklığı ve onu besleyecek ses kartı alın.
Bu kulaklığın frekans tepkisi stüdyo kulaklıklardan aşağı değil. Üstüne oyun oynuyorsunuz.

evet yedek logi parça sağlamıyorlar benimde g305 pil kapağı yerinden oynuyordu daha 3 aylıktı. kesinlikle yardımcı olunmadı hatta en son internette kapağı vardır ordan alın dendi bende pil ve kasanın arasına 4-5 farklı yere ufak kagıtlar sıkıştırdım öyle kullandım. yazılımı iyi oldugu icin yapacak bişey yok diğer mouseları kullanamıyorum software makroları lazım

Bikaç yıl önce g930 kullandım sesine kalitesine söyleyecek söz yok ama kulaklık düştü menteşesi kırıldı yedek parçası yok servisi aşırı sıkıntılı.Güncel durumunu bilmiyorum ama ben epeyce mağdur oldum. Sahibindende 3d yazıcıyla üretip satıyolardı oradan bulmuştum. Şikayetvarı falan inceleyin de alın bence. Yani kulaklığa bişey olursa elinizde kalabilir.
Hocam g930 aşırı eski bir model ben 2014 lü yıllarda kullanıyordum dediğiniz gibi çok güzel bir kulaklık ama güncel değil parça sıkıntısı biraz normal.

Hocam g930 aşırı eski bir model ben 2014 lü yıllarda kullanıyordum dediğiniz gibi çok güzel bir kulaklık ama güncel değil parça sıkıntısı biraz normal.
Hocam kulaklık hala satıştayken o yıllarda yaşadım sıkıntıyı zaten . Sanıyorum 2017-2018 gibi falan güzel bir meblağ ödeyerek almıştım. Tarihi net hatırlamadığımdan bikaç yıl önce demiştim. Onun üstüne 2 kulaklık daha geçti 😃 ilk mesajımda da belirtmiştim halen aynı sıkıntı devam ediyormu bilmiyorum diye ki şikayetvarda güncel modellerde aynı şikayetler devam ediyor şeklinde yorumlar.

Aynı durumu ben yaşadım g733 kulaklığımın garantisi bitmesinden kısa süre sonra ses açma kapama scroll u bozuldu. Açma yönünde döndürünce kapanıyor yada masada öyle dururken kendi kendine ses yükseltip alçaltıyordu. Yazdım logitech desteğe yaklaşık 30 dk üründeki sorunu anlatmaya çalıştım en son video çekip gönderdim ve evet bozulmuş dedi :) Daha sonra türkiyede böyle bir hizmetlerinin bulunmadığını parayla olsa bile yardımcı olamaycaklarını söylediler.
Mediamarkt üzerinden aldığım G435 pedlerinin değişmesi gerekiyordu garanti yoluyla 2günde değiştirilip verildi.
Size herhalde kolaya kaçmak için öyle dediler.

Hocam kulaklık hala satıştayken o yıllarda yaşadım sıkıntıyı zaten . Sanıyorum 2017-2018 gibi falan güzel bir meblağ ödeyerek almıştım. Tarihi net hatırlamadığımdan bikaç yıl önce demiştim. Onun üstüne 2 kulaklık daha geçti 😃 ilk mesajımda da belirtmiştim halen aynı sıkıntı devam ediyormu bilmiyorum diye ki şikayetvarda güncel modellerde aynı şikayetler devam ediyor şeklinde yorumlar.
Vallaha bende o kulaklıktan sonra g933 almıştım. Valorant oynarken güncelleme geldi logitech uygulamasına ve zorla yaptırdı. İptal ediyordum habire tekrar çıkarıyordu popup'ı önüme. Güncellemeyi yaparken hata verdi ve kulaklığın dock'u bozuldu. Yedek parça temini de yoktu ve garantinin bitmesinin hemen sonrasında olmuştu. Bir daha da logitech ürün almadım bende. Dock'u o zaman 1500 lira falandı 2020'de. Ve kullanıcı satışlıydı o da. Resmi bir satış değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,982
Üyeler
187,426
Son üye
karakule35
Geri