Yardım MSİ Gaming 3080Tİ 12GB aldım FURMARK değerleri sizce gerçek mi?

VactorX

80+
Reaksiyon skoru
83
Sahibinden üzerinden param güvendeyle 15500tlye msi gaming x trio 3080ti aldım. Satıcı güvenlik etiketlerinin bile açılmadığı söylüyor neredeyse sıfır gibiymiş hiç kullanmamış. Sıcaklık testini de eklemiş kusursuz görünüyor sizce gerçek olabilir mi yoksa bu işin taktiği falan var mı sıcaklığı böyle göstermek için

Ekler

• Opera Anlık görüntü_2025-12-28_141040_www.sahibinden.com.webp
    Opera Anlık görüntü_2025-12-28_141040_www.sahibinden.com.webp
    163 KB · Hit: 80
  • Opera Anlık görüntü_2025-12-28_141815_www.sahibinden.com.webp
    Opera Anlık görüntü_2025-12-28_141815_www.sahibinden.com.webp
    72.4 KB · Hit: 77
Sahibinden üzerinden param güvendeyle 15500tlye msi gaming x trio 3080ti aldım. Satıcı güvenlik etiketlerinin bile açılmadığı söylüyor neredeyse sıfır gibiymiş hiç kullanmamış. Sıcaklık testini de eklemiş kusursuz görünüyor sizce gerçek olabilir mi yoksa bu işin taktiği falan var mı sıcaklığı böyle göstermek için
aldıysan eve gelır 3 gun deneme suren var dener onaylarsın
su ekledıgın resımler senın yaptıgın testın resımlerı mı eger senın yaptıgın testın resımlerıyse bır numara olmadıgnı gormus olursun
ama kartın rpmlerı cok fazla haberın olsun o yuzden o kadar serın calısıyor

aldıysan eve gelır 3 gun deneme suren var dener onaylarsın
su ekledıgın resımler senın yaptıgın testın resımlerı mı eger senın yaptıgın testın resımlerıyse bır numara olmadıgnı gormus olursun
ama kartın rpmlerı cok fazla haberın olsun o yuzden o kadar serın calısıyor
yok kart daha bana ulaşmadı gelince ben de test yapacağım tabi . Fanlar %100 olsa bile sıcaklıklar bana anormal derece de düşük geldi bakalım gelince aynı mı çıkacak sonuç

yok kart daha bana ulaşmadı gelince ben de test yapacağım tabi . Fanlar %100 olsa bile sıcaklıklar bana anormal derece de düşük geldi bakalım gelince aynı mı çıkacak sonuç
fanlar o kadar calıstıgı ıcın o kadar serın calısıyor kart yanı msı afterburndan fanları fullemıs ve oyle yapmıs testi ve üstelik 1dk lık sonucları bunlar

fanlar o kadar calıstıgı ıcın o kadar serın calısıyor kart yanı msı afterburndan fanları fullemıs ve oyle yapmıs testi ve üstelik 1dk lık sonucları bunlar
%50 fan 5dk furmark test videosu isteyeyim o zaman bakalım öyle nasıl gözükecek sıcaklık değerleri

%50 fan 5dk furmark test videosu isteyeyim o zaman bakalım öyle nasıl gözükecek sıcaklık değerleri
oyle de ıstemeyın kartı stok ayarlara cekmesını ısteyın oyle ısteyın testı 10dk falan yapsın yollasın

2k da 5060 3 fanlı 5060 60 küsürt derecelerde. 10dk test yapcan

fanları %100'e çekmiş ondan dolayı bu kadar soğuk çalışıyor.

1 dkda geldigi sicaklik bu. Ayrica 350 watt olan bir ekran kartindan soguk calismasini beklemek sacma olur

Yalan sıfır seviyesinde bir kartın fanları %100 de çalışmaz zaten sıcaklık düşürmek için fanları %100 e almış belli

Millet ne çakal ya :kekw:

Fanları %100 e çekmiş ki 3200rpm ciddi anlamda çok çılgın bir değer yani o rpm de dönen bir fanın yanında endüstriyel seviyede bir kulaklık takman lazım ki sesini duymayasın. Ayrıca havalar buz gibi, camı açınca her kart 8-10 derece düşüyor.

Millet ne çakal ya :kekw:

Fanları %100 e çekmiş ki 3200rpm ciddi anlamda çok çılgın bir değer yani o rpm de dönen bir fanın yanında endüstriyel seviyede bir kulaklık takman lazım ki sesini duymayasın. Ayrıca havalar buz gibi, camı açınca her kart 8-10 derece düşüyor.
valla ya bizde %100 alalım o zaman -10 da çalışsın ekran kartı

Uçak motoru gibi ses çıkarır %100 fanda otomatiğe alıp atsın sıcaklık değerlerini

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,388
Üyeler
187,501
Son üye
sadas12
Geri