swan
80+
- Reaksiyon skoru
- 64
üstde ev internetim de oraya tıklaHocam yok ki kampanyalar kısmı, sadece fırsatlar var idefix temu cart curt. Orada da yok.
üstde ev internetim de oraya tıklaHocam yok ki kampanyalar kısmı, sadece fırsatlar var idefix temu cart curt. Orada da yok.
mazota oluıyormu bide biz 1000 tllık atsak 750 ye düşüyormubugün gittim doldurdumgezim bol bol
hepsinde oluyor ben gaz aldım meselamazota oluıyormu bide biz 1000 tllık atsak 750 ye düşüyormu
Ev interneti seçili zaten hocamüstde ev internetim de oraya tıkla
hocam sadece uytuglamada kodumu gösteriyoruz petrolofisineAlıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hepsinde oluyor ben gaz aldım mesela
olur bence 750 tl yi ödersiniz 250 tl de puanı kullanırsınız
burdan kodu alıp telefonunuza petrol ofisi uygulamayı indirip kayıt olup sonra ekranda üstde referans kodu var o aldığınız kodu oraya yapıştırınhocam sadece uytuglamada kodumu gösteriyoruz petrolofisine
bak ss attım ona bir olmazsa resim at bakalım beraberEv interneti seçili zaten hocam
tc falan istiyormuburdan kodu alıp telefonunuza petrol ofisi uygulamayı indirip kayıt olup sonra ekranda üstde referans kodu var o aldığınız kodu oraya yapıştırın
bak ss attım ona bir olmazsa resim at bakalım beraber
yok araç bilgilerini ve tel. , isim soyisim istiyortc falan istiyormu
Eyvallah hocam pcden bakayım bir de sen pcden bakmışsın.burdan kodu alıp telefonunuza petrol ofisi uygulamayı indirip kayıt olup sonra ekranda üstde referans kodu var o aldığınız kodu oraya yapıştırın
bak ss attım ona bir olmazsa resim at bakalım beraber
evet pc baktım daha rahat öyleEyvallah hocam pcden bakayım bir de sen pcden bakmışsın.
orda soruyolarmıkı kendi bilgilerimi vericem ama baba alacakyok araç bilgilerini ve tel. , isim soyisim istiyor
bak hocam uyg. indir oradan kayıt ol kendi adın kendi numaran ve araç bilgilerini sonra kodu yükle en son olarak babana de senin numaranı versin ordan yüklesinorda soruyolarmıkı kendi bilgilerimi vericem ama baba alacak