Xbox 9.nesil l1 bozuldu

cıstakmessi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
398
selamlar 9.nesil kolum var l1 tuşlu bazen algılamıyor r1 normal sesi falan ama l1 gittid 1 2 kere düzeldi sesi ama tekrar bozuldu bunu kimler yapar bulundugum yerde playstiaton oyun salonu haric yapan kimse yoksa ben yapayım dedim arkadaı vida yerleri farklı

Xboxun kendi servisine sorabilirsin. Garanti dışı ücretli yapıyorlar diye biliyorum. Ama fiyatını sor mutlaka absürt miktarlar isteyebilirler.

Xboxun kendi servisine sorabilirsin. Garanti dışı ücretli yapıyorlar diye biliyorum. Ama fiyatını sor mutlaka absürt miktarlar isteyebilirler.
aramam gerek galiba maile dönüyorlarmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

konsolun gamepadıde garanti bitti

wd40 veya würth sıvı gres sıkabilirsin kenarlardan, önce analoglara, sonra arka tuşlara. Düzelecektir.

9. Nesilin lb rb tuşları kronik sorunlu. 3 tane almıştım üçü de 2-3 ay sonra aynı yerden kırıldı. Özellikle FIFA oynayana dayanmıyor. Bundan sonra Lb Rb tuşları mekanik olan tercih edin bence.

9. Nesilin lb rb tuşları kronik sorunlu. 3 tane almıştım üçü de 2-3 ay sonra aynı yerden kırıldı. Özellikle FIFA oynayana dayanmıyor. Bundan sonra Lb Rb tuşları mekanik olan tercih edin bence.
hocam 2.el series s almıştım onla geldi muhtemelen konsolla birlikte satacam

Geri