🔥İndirim Starbucks şehir temalı termos 239 tl

sağlık ile 3-5 kuruşu aynı kefeye mi koyuyon
Keşke biraz araştırsaydın. Laf atmak için laf atıyorsunuz. Kendinize gelin beyler. Sokakta yediğiniz dönerin üstüne çiğ et takılıyo, 5 gün önce yapılmış yemek yenisiyle karıştırılıp satılıyo buna mı taktınız bu kadar.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-12-28 200604.webp
    Ekran görüntüsü 2025-12-28 200604.webp
    75.9 KB · Hit: 74
gayet iyi bir ürüne benziyor 239 tl lik performans verirse iyidir :D

Bi insan hbden nasıl ban yiyebilir:kekw:
tavsiye etmiyorum denemeyin :D nedenleri aşırı saçmaydı amazon daha iyi o konuda yapay zekaya bağlı sanırım sistemleri hb nın bana şunu söylediler 1 sene içinde 3-4 iadeniz var çok iade yapmışsınız o yüzden yasaklandınız amazon da ise bir sürü alışverişim ve bir sürü iptal iadem var onlar dahi bu durumu büyütmüyor ama HB dediğine göre banlıyormuş müşterileri ve kalkmıyor ban manuel şekilde bu gün deneyeyim dedim starbuck ürününü görünce beklentim yoktu baktım bam bam bam sipariş verdim sorunsuz aldım :D

Keşke biraz araştırsaydın. Laf atmak için laf atıyorsunuz. Kendinize gelin beyler. Sokakta yediğiniz dönerin üstüne çiğ et takılıyo, 5 gün önce yapılmış yemek yenisiyle karıştırılıp satılıyo buna mı taktınız bu kadar.
sen eşşek tüccarından yiyorsan bu bana bakmıyor :/
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tavsiye etmiyorum denemeyin :D nedenleri aşırı saçmaydı amazon daha iyi o konuda yapay zekaya bağlı sanırım sistemleri hb nın bana şunu söylediler 1 sene içinde 3-4 iadeniz var çok iade yapmışsınız o yüzden yasaklandınız amazon da ise bir sürü alışverişim ve bir sürü iptal iadem var onlar dahi bu durumu büyütmüyor ama HB dediğine göre banlıyormuş müşterileri ve kalkmıyor ban manuel şekilde bu gün deneyeyim dedim starbuck ürününü görünce beklentim yoktu baktım bam bam bam sipariş verdim sorunsuz aldım :D
amazon en iyisi

sen eşşek tüccarından yiyorsan bu bana bakmıyor :/
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

amazon en iyisi
Aynen öyle hiç sorun yaşamadım Amazonla ilgili

Termos mu bu şimdi?
Daha çok suluk gibi yani bilemedim.
Bir sıcak içeceği avucumda tutsam bundan daha uzun süre sıcak kalır gibi.
Bu termos değil. Soğuk içecek bardağı. Üstelik çok kalitesiz. İndirimdeyken almıştım, sıcak içecek koyarsanız ve elle dahi yıkasanız çatlıyor.
Bir de sakın düşürmeyin, anında kırılır.
Standart termosları aşırı kaliteli, uyguna denk getirirseniz tavsiyemdir ama bunlar çöp. Sakın almayın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,101
Üyeler
190,509
Son üye
bybekir
Geri