🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Depo ürünleri gezerken şu gözüme çarptı satın aldım. İyi mi ettim kötü mi bilemedim :D. Durumu çok iyi yazıyordu.
1767041446423.webp

Depo ürünleri gezerken şu gözüme çarptı satın aldım. İyi mi ettim kötü mi bilemedim :D. Durumu çok iyi yazıyordu.
Alıntıyı görüntüle
Logitech seviyorsanız bir şey diyemem ama kablolu da bunu tavsiye ederim fiyatı da şu an için güzel indirimde

Konu yükselmişken ne ürünler var diye tekrar bakayım dedim. İhtiyacınız varsa bu ürünler bakılabilir 👇

Son düzenleme:
Konu yükselmişken ne ürünler var diye tekrar bakayım dedim. İhtiyacınız varsa bu ürünler bakılabilir 👇

Hocam ilk 3 ürün zaten sıfırı çok yakın fiyat. Link atmışsın ama gereksiz olmuş yanlış anlama sakın mantık olarak ikinci el ürün alacaksak fiyatının iyi bir rakam fark etmesi lazım.

Hocam ilk 3 ürün zaten sıfırı çok yakın fiyat. Link atmışsın ama gereksiz olmuş yanlış anlama sakın mantık olarak ikinci el ürün alacaksak fiyatının iyi bir rakam fark etmesi lazım.
Düzenledim, fiyatı değişenler olmuş.

Logitech seviyorsanız bir şey diyemem ama kablolu da bunu tavsiye ederim fiyatı da şu an için güzel indirimde
Saolsın ben razer cobra kullanıyorum. Makrolar felan uygulamasına alıştım. Logitech içinde sanırım ayrı uygulama yükleyeceğiz. Biraz kullanır iade ederim belki.

Amazon depodan pg27ucdm aldım.
Ölü pikselli yazıyordu.
Şansımı denemek istedim ve ölü piksel çıkmadı :D.
Cihazin ana sahibi 2025 Ekim'de almış.
Cihaz 2028 Ekim'e kadar garantili.
Servisi aradım Amazon depodan aldım faturam yok dedim.
Faturanız olmasada servise gönderebilirsiniz dedi.
Yani depo ürünleri monitör özelinde 1 sene değilmiş.
Birde adam hiçbir rog ürününü almamış kutudan.
Stickerleri bile duruyor.
Monitörün arkada jelatinleri duruyor :D.
1000203594.webp
1000203625.webp
1000203628.webp
1000203629.webp
1000203627.webp

Amazon depodan pg27ucdm aldım.
Ölü pikselli yazıyordu.
Şansımı denemek istedim ve ölü piksel çıkmadı :D.
Cihazin ana sahibi 2025 Ekim'de almış.
Cihaz 2028 Ekim'e kadar garantili.
Servisi aradım Amazon depodan aldım faturam yok dedim.
Faturanız olmasada servise gönderebilirsiniz dedi.
Yani depo ürünleri monitör özelinde 1 sene değilmiş.
Birde adam hiçbir rog ürününü almamış kutudan.
Stickerleri bile duruyor.
Monitörün arkada jelatinleri duruyor :D.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
kaça almıştınız hocam hayırlı olsun bu arada

Geri