Siyah gül nerden bulurum satın alabilirim

GökTürkHan

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,345
Kız arkadaşa hediye edicem ama nereden bulabilirim satın alabilirim?

Sevdiğine cenaze çiçeği vermek isteyeni ilk defa görüyorum.

Sevdiğine cenaze çiçeği vermek isteyeni ilk defa görüyorum.
Hocam kız bana birçokkez açılmak istemişte ben daha yeni kendime zaman ayırıp duyguları oturtabiliyorum birdende kırmızı gül gönderip kızı geri tepmek istemiyorum siyah gül hoşuna gider belki güzelliği ile altına Zarifliğin,Asaletinin Yanında Yeri Gibisinden sence ne yazayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence güzel görünüyor. Her çiçek anlamı bilinerek hediye edilmiyor sonuçta
Hocam kız bana birçokkez açılmak istemişte ben daha yeni kendime zaman ayırıp duyguları oturtabiliyorum birdende kırmızı gül gönderip kızı geri tepmek istemiyorum siyah gül hoşuna gider belki güzelliği ile altına Zarifliğin,Asaletinin Yanında Yeri Gibisinden sence ne yazayım
.

Yani Google'a siyah gül yazmak bu kadar zor olmamalı.

Yani Google'a siyah gül yazmak bu kadar zor olmamalı.
Yazdımda canlımı değilmi hangi site güvenilir tam bilmiyorum hocam siyah gül benim bildiğim nadirliğinden pahalı bir şey bunlar ucuz ama

Bence güzel görünüyor. Her çiçek anlamı bilinerek hediye edilmiyor sonuçta
Kadınlar ürüne değil altında ki manaya bakar siz görselliğe bakıyorsunuz kadınlar o düşünceye altında ki manaya bakıyor.

.
Gül göndermek zorunda değilsiniz hocam bir sürü çiçek çeşidi var buket yaptırmak çok zor olmamalı güzel de bir kart koyarsınız oldu bitti aşk demek illaha gül almak demek değil.

Kadınlar ürüne değil altında ki manaya bakar siz görselliğe bakıyorsunuz kadınlar o düşünceye altında ki manaya bakıyor.

Gül göndermek zorunda değilsiniz hocam bir sürü çiçek çeşidi var buket yaptırmak çok zor olmamalı güzel de bir kart koyarsınız oldu bitti aşk demek illaha gül almak demek değil.
Hocam kız zamanında benden bi açılım adım bekledi ve bu zamanda kendisi ilk adımları birçokkez attı gibide ben duygu konusunda kendime daha yeni zaman verebiliyorum ve bu süreçte beni son kez uyardı gibi gelecek konusunda kafamda iki kişi bar birisi sensin diye şimdi dostluk muhabbeti her açıldığındada ben yanlış anlamasın diye hayvan gibi stemlerdede bulundum bi anda açılmak istemiyorum hızlı ama hafiften alarak ilk gül göndereyim dedim kırmızı ve siyah gül gönderip altına şu notu yazsam nasıl olur sence

Zerafetin ile aydınlanan gecelerde
Her karanlığı bir son sanma
Geleceğin kaygısına esir düştüğün
Anda hatırla üzerine kurulu bir gelecekte
Her daim olucam kırmızı ağlarında

İmza:Prenses

arama motoruna siyah gül yazıp enterladığınızda internet bağlantınız var ise cıkmasi gerek.
Oradakiler ucuz hocam bu pahalı olan bir şey değil'mi bilmediğim için soruyorum maket tarzı ucuz birşeyde pek olsun istemiyorum

Hocam kız zamanında benden bi açılım adım bekledi ve bu zamanda kendisi ilk adımları birçokkez attı gibide ben duygu konusunda kendime daha yeni zaman verebiliyorum ve bu süreçte beni son kez uyardı gibi gelecek konusunda kafamda iki kişi bar birisi sensin diye şimdi dostluk muhabbeti her açıldığındada ben yanlış anlamasın diye hayvan gibi stemlerdede bulundum bi anda açılmak istemiyorum hızlı ama hafiften alarak ilk gül göndereyim dedim kırmızı ve siyah gül gönderip altına şu notu yazsam nasıl olur sence

Zerafetin ile aydınlanan gecelerde
Her karanlığı bir son sanma
Geleceğin kaygısına esir düştüğün
Anda hatırla üzerine kurulu bir gelecekte
Her daim olucam kırmızı ağlarında

İmza:Prenses

Oradakiler ucuz hocam bu pahalı olan bir şey değil'mi bilmediğim için soruyorum maket tarzı ucuz birşeyde pek olsun istemiyorum
ohoo fazla acilmak istemeyene bak. Simdiden gecmis olsun:ROFLMAO:

ohoo fazla acilmak istemeyene bak. Simdiden gecmis olsun:ROFLMAO:
Hocam ne yapayım hiçbirinizdende ses gelmiyoki kime yazsam susuyor sksjsjjd

Siyahgül
Screenshot 2025-12-30 115742.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,653
Üyeler
186,924
Son üye
Crowley37
Geri