Çözüldü✓ 2.EL LAPTOP SOĞUTUCU SATACAĞIM FATURA KISMINDAKİ KİŞİSEL BİLGİLER NE OLACAK?

Miella0

80+
Reaksiyon skoru
16
1-1,3 ay önce falan memo fl08 laptop soğutucu aldım kullandım fakat benim laptopu ızgaralı gereği soğutmuyor sanırım bunu satıp normal fansız laptopun altını 2-3 cm yükselten metal çelik standlardan alacağım fakat garanti belgesi kutu fatura her şey var ama garantiye gönderileceği zaman sadece garanti belgesi değil fatura da isteniyor diye biliyorum e arşiv faturada adres bilgim yer alıyor (şu an ona bakabiliyorum normal fatura evde ve ben şehirdışındayım eğer onda da yazıyorsa) gözüksün istemiyorum bunu nasıl yapacağız?

Faturayı verirken kişisel güvenliğini sağlamak en doğal hakkın. Servis faturanın üzerindeki adrese mektup yazmayacak sonuçta.

1-1,3 ay önce falan memo fl08 laptop soğutucu aldım kullandım fakat benim laptopu ızgaralı gereği soğutmuyor sanırım bunu satıp normal fansız laptopun altını 2-3 cm yükselten metal çelik standlardan alacağım fakat garanti belgesi kutu fatura her şey var ama garantiye gönderileceği zaman sadece garanti belgesi değil fatura da isteniyor diye biliyorum e arşiv faturada adres bilgim yer alıyor (şu an ona bakabiliyorum normal fatura evde ve ben şehirdışındayım eğer onda da yazıyorsa) gözüksün istemiyorum bunu nasıl yapacağız?
faturayı iletirken satış fiyatı fatura no su ve satıcı vkn si gerekli bilgiler.diğer kalan bilgileri random bir şekilde düzenleyebilirsin.Ek olarak çokta uğraşmana gerek yok bilgilerin ile pek fazla bir şey yapamaz

Evet hocam nasıl çözebiliriz diye düşünüyorum ben de.
Faturanın fotokopisini çek veya PDF ise düzenle. Adres, T.C. Kimlik No ve Telefon numaranın olduğu kısmı siyah kalemle karala ya da dijital olarak kapat. Fatura tarihi, Numarası, Ürün tarihi ve satıcı firma açık kalsın kafi.

Faturanın fotokopisini çek veya PDF ise düzenle. Adres, T.C. Kimlik No ve Telefon numaranın olduğu kısmı siyah kalemle karala ya da dijital olarak kapat. Fatura tarihi, Numarası, Ürün tarihi ve satıcı firma açık kalsın kafi.
Bende onu düşündüm ama geçerliliği oluyor mu öyle faturanın?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende onu düşündüm ama geçerliliği oluyor mu öyle faturanın?
Ayrıyetten sahibinden ilanında e arşiv faturasını dediğiniz gibi düzenledikten sonra ilan fotoğraflarına eklememin bir sakıncası var mıdır?

Tahribata uğramış fatura geçmez. Resmi belgedir.
Ama bir laptop soğutucunun nesi bozulabilir ki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,112
Üyeler
187,450
Son üye
BedirhanAyd
Geri